| Daniel09857 a întrebat:

Mercedes E class 2004-2005 e bun pentru a fi folosit doar pentru drumuri lungi? Gen Ro-Spania-Portugalia retur sau Ro-Germania-Olanda? Întrebarea este pusă pentru un prieten, ce dorește da achiziționeze o mașina cât de cât ieftină, diesel, dar sa fie buna pentru asemenea distante... ce alte mărci/modele recomandați?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Orice mașină din anii ăia e bună și pe ruta Lisabona Vladivostok doar până crapă

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu m as inhama la drumuri atat de lungi si multe cu o masina veche de 14 ani...

| Daniel09857 explică (pentru suntserios):

De ce? Stiu ca e veche, dar sunt care au in bord peste 800. 000km și merg bine, asta pe care vrea sa o cumpere are 210. 000km, reali, o cumpara de la un prieten de-a lui ce a luat-o de noua și nu s-a dat ca in Germania cu ea

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Daniel09857):

Pai daca masina e asa buna si stii totul despre ea de ce mai intrebi?

| Daniel09857 explică (pentru suntserios):

laughing)))) Eu am zis de km, vreau sa stiu dacă este fiabila, ce costuri mai implica, dar ce sa faci, cu obosiți ca tine, nu am ce face

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Daniel09857):

Si eu ti am zis ca o masina de 14 ani si 210.000 km nu e o masina pe care sa te bazezi drumuri de mii de km. Nu stii cand poate sa ii pice turbina sau distributia sau ambreiajul samd. Costurie... sunt prea obosit sa ti le zic.

| sierra1 a răspuns:

Drum bun!