| kilometru0 a întrebat:

Buna TPU.Mi-am luat un Malaguti F18 Warrior cu 16000 de kilometri la bord, arata excelent si merge super bine dar mai mult de 115 120 nu merge. As vrea sa-mi spuneti unde este limitatorul si ce sa fac sa mearga mai repede.O rezolvare mai simpla

Răspuns Câştigător
| animalrider a răspuns:

Nu te supara da nu merita sa il chinui atat am facut aceiasi chestie mergeam cu viteza lui maxima si dupa o luna mergea numai cu 50km/h de la 100km/h si a trebuit sa il schimb

| kilometru0 explică (pentru animalrider):

Cat avea in bord? si ce iai facut sai scoti limitatorul?

| sebywarlord a răspuns (pentru kilometru0):

Ai putea sa ii schimbi si rolele si cureaua pentru ca sigur e uzata, vei vedea ca merge mult mai bine cu consumabilele noi[cureaua, rolele intra in categoria consumabile]eu am tot un malaguti f12 din 97 10.000 km are 100 in bord si mergea 80, i-am schimbat rolele si cureaua [erau foarte uzate] si merg 95 cu el [mrog asta inainte sa il stric eu ca prostulaughing, am ramas fara apa in el aveam o scurgere marog si am uitat laughing si i-am bagat apa rece cu motoru foarte incalzit si a puscat pistonu, e rupt in 2straight face ]

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

E scuter omule, crezi ca asta prinde 300 km/h?
SI oricum n-ai unde sa-i dai mai mult de 120 in Romania.

| kilometru0 explică (pentru unknownn):

Eu am loc dar stiu sigur ca are limitator si vreau sa-l scot sa-i dau si 130!

| kilometru0 explică (pentru unknownn):

Am unde si al meu are 140 in bord

| dru1darius a răspuns:

Cam atat merg ele, daca vrei mai mult performanta poti schimba toba, sa pui un filtru sport, variatoare, dar astea costa

| dru1darius a răspuns (pentru dru1darius):

Nu conteaza cat ai pe bord, este scutere de 50cm care au 120km si nu merg cu atata, dacia 1300 are 180 si nu mere cu atata

| sebywarlord a răspuns:

Hmmm, 16.000 km cam mult pentru un scuter chiar daca e de 150, consumabilele i le-ai schimbat? [role, curea etc? ]ar trebui schimbate, va merge mai bine din moment ce are 140 in bord nu cred ca s-ar fi obosit cineva sa il limiteze la 120 intelegi? si-a mai pierdut din putere, schimbai consumabilele si eventual curata-i carburatorul, poate poate isi revine

| kilometru0 explică (pentru sebywarlord):

Un scuter in 4 timpi merge cam 42000 de kilometri fara probleme.Dor sa schimb filtru are filtru ulei sa faci schimbu de ulei chestiile astea consumabinle in rest e ok!