Nu te supara da nu merita sa il chinui atat am facut aceiasi chestie mergeam cu viteza lui maxima si dupa o luna mergea numai cu 50km/h de la 100km/h si a trebuit sa il schimb
E scuter omule, crezi ca asta prinde 300 km/h?
SI oricum n-ai unde sa-i dai mai mult de 120 in Romania.
Eu am loc dar stiu sigur ca are limitator si vreau sa-l scot sa-i dau si 130!
Cam atat merg ele, daca vrei mai mult performanta poti schimba toba, sa pui un filtru sport, variatoare, dar astea costa
Nu conteaza cat ai pe bord, este scutere de 50cm care au 120km si nu merg cu atata, dacia 1300 are 180 si nu mere cu atata
Hmmm, 16.000 km cam mult pentru un scuter chiar daca e de 150, consumabilele i le-ai schimbat? [role, curea etc? ]ar trebui schimbate, va merge mai bine din moment ce are 140 in bord nu cred ca s-ar fi obosit cineva sa il limiteze la 120 intelegi? si-a mai pierdut din putere, schimbai consumabilele si eventual curata-i carburatorul, poate poate isi revine
Un scuter in 4 timpi merge cam 42000 de kilometri fara probleme.Dor sa schimb filtru are filtru ulei sa faci schimbu de ulei chestiile astea consumabinle in rest e ok!
Ai putea sa ii schimbi si rolele si cureaua pentru ca sigur e uzata, vei vedea ca merge mult mai bine cu consumabilele noi[cureaua, rolele intra in categoria consumabile]eu am tot un malaguti f12 din 97 10.000 km are 100 in bord si mergea 80, i-am schimbat rolele si cureaua [erau foarte uzate] si merg 95 cu el [mrog asta inainte sa il stric eu ca prostu, am ramas fara apa in el aveam o scurgere marog si am uitat si i-am bagat apa rece cu motoru foarte incalzit si a puscat pistonu, e rupt in 2 ]
anonim_4396 întreabă:
Mariussss14 întreabă: