anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, știe cineva cumva cum îi zice la marca aceea de mașină, arata ca modelele acelea de Mercedes mai vechi cu faruri ovale numai că au farurile rotunde.
Cert e ca arată exact ca modelul acela mai vechi de Mercedes din față, aceeași priză de aerisire numai ca un pic mai diferit față de priza de aerisire de la Mercedes și farurile la fel numai că îs rotunde.
Îmi aduc aminte parcă ca erau două mărci de mașini care semănau între ele, cel puțin modelele acelea mai vechi și cu Mercedes de asemenea.
Îs niște mărci de mașini mai puțin cunoscute în România, cel puțin din punctul meu de vedere.
Una dintre aceste mărci de mașini parcă avea sigla un G mare.
Țin minte ca am văzut un model din acesta cu un G mare la un service de mașini, numai ca am uitat cum îi zice la marca și mai era încă o marca la fel doar ca nu avea un G mare; îi zicea altcumva dar toate semanau izbitor de bine cu modelul acela mai vechi de Mercedes.

Răspuns Câştigător
| Fl4sh3rON a răspuns:

Probabil vorbesti de firma Rover si MG

5 răspunsuri:
| Alin2000Ieremia a răspuns:

Posibil ceva model mai vechi de la Jaguar

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fl4sh3rON):

Da cred că asta este marca dar modelul care l-am văzut arata ca Roverul 45 menționat de suntserios!
Dar cred că era de la MG și arăta că un Rover model mai vechi!
O zi buna tuturor!

| Fl4sh3rON a răspuns:

@Joey8 da, dar vezi ca in poza trimisa de @suntserios e un Rover 75, nu 45. Cauta MG ZT pe google, e modelul mai sportiv al lui 75