"Mașina este foarte fiabilă in viraje"
cum vine asta? Fiabilitatea inseamna rezistenta / siguranta si functionarea conform normelor intr o perioada de timp.
Ma rog, un sandero / corsa / fiesta sunt oricand pentru un Ca si probabil diferenta de pret nu e enorma
Păstrează-le pentru tine, pentru mine Corsa Sandero etc mi-e personal îmi par foarte simple! Prefer ceva mai "excentric" "extravagant"
Daca vrei o masina super, ia un Hyundai i20 - eu il am de 2 ani si este minunat: consuma putin, e micuta si gasesti rapid loc de parcare, e spatioasa, are tot inclus in pret, atrage atentia ca au culori si design superbe, e sigura, iar bancheta din spate e super comoda! Numai bine!
Ferese-te de Ford Ca, am avut 3 la firma, pentru niste persoane care faceau naveta si a fost groaznic, dupa parerea mea, l-am condus, din Arad pana in Oradea si mi-a fost frica sa ma mai urc la volanul la asemenea masini. Pe bancheta din spate, nu am stat, dar din moment ce e groaznic pe locurile din fața, nu cred ca este placut pe locurile din spate. (autocorectul pune Ford ca)
Eu vorbesc de FordKa ăla din 2010 2011 modelele mai noi! Nu alea vechi, cred că nu vorbim despre aceiași masina
Eu zicem de midelul din 2016, 1, 2, 69 de cai, nici nu ma gandeam la cele vechi.
Poate nu vorbim despre aceiași masina, eu mă refer la cele din 2010 2012 cam așa.
Http://www.parkers.co.uk/ford/ka/hatchback/review/
Modelul acesta îl deține cineva?
Ha0t1c întreabă: