Ferese-te de Ford Ca, am avut 3 la firma, pentru niste persoane care faceau naveta si a fost groaznic, dupa parerea mea, l-am condus, din Arad pana in Oradea si mi-a fost frica sa ma mai urc la volanul la asemenea masini. Pe bancheta din spate, nu am stat, dar din moment ce e groaznic pe locurile din fața, nu cred ca este placut pe locurile din spate. (autocorectul pune Ford ca)
Daca vrei o masina super, ia un Hyundai i20 - eu il am de 2 ani si este minunat: consuma putin, e micuta si gasesti rapid loc de parcare, e spatioasa, are tot inclus in pret, atrage atentia ca au culori si design superbe, e sigura, iar bancheta din spate e super comoda! Numai bine!
"Mașina este foarte fiabilă in viraje"
cum vine asta? Fiabilitatea inseamna rezistenta / siguranta si functionarea conform normelor intr o perioada de timp.
Ma rog, un sandero / corsa / fiesta sunt oricand pentru un Ca si probabil diferenta de pret nu e enorma
Eu vorbesc de FordKa ăla din 2010 2011 modelele mai noi! Nu alea vechi, cred că nu vorbim despre aceiași masina
Păstrează-le pentru tine, pentru mine Corsa Sandero etc mi-e personal îmi par foarte simple! Prefer ceva mai "excentric" "extravagant"
Poate nu vorbim despre aceiași masina, eu mă refer la cele din 2010 2012 cam așa.
Http://www.parkers.co.uk/ford/ka/hatchback/review/
Modelul acesta îl deține cineva?
Eu zicem de midelul din 2016, 1, 2, 69 de cai, nici nu ma gandeam la cele vechi.
Ha0t1c întreabă: