| Deasonyka a întrebat:

vreau și eu va rog frumos păreri despre Ford Ca 2010. Daca are cineva,cum e senzația pe bancheta din spate? Mașina este foarte fiabilă in viraje, are un consum destul de mic! Senzația la volan din ceea ce am citit pe internet este una extrem de plăcută, iar costurile pentru întreținerea mașinii sunt relativ mici! Un alt lucru care vreau să îl menționez este faptul că "noul" (intre ghilimele) Ford Ca este construit pe platforma mașinii fiat 500, fiind produse ambele mașini in aceiasi uzina! Pentru o femeie cred că este foarte ok și foarte fiabilă,cred că îmi va parea rau de persoanele care vor sta in spate,cred că este o senzație foarte aiurea,de asta vreau sa va întreb! Aștept părerile voastre. Ideea e că vreau o mașină mică drăguță, care sa atragă și privirile în trafic, consum și întreținere mici, fiabilă, sigură dar și spațioasă. Astept de la voi atât păreri despre Ford Ca cat și sugestii despre alte masini. Va mulțumesc din suflet

11 răspunsuri:
| Deasonyka explică:

FordKa

| TotulSAUnik a răspuns:

'''cum e senzația pe bancheta din spate? ''-Imi place cum gandesti! laughing

| Sandor12921 a răspuns:

Ferese-te de Ford Ca, am avut 3 la firma, pentru niste persoane care faceau naveta si a fost groaznic, dupa parerea mea, l-am condus, din Arad pana in Oradea si mi-a fost frica sa ma mai urc la volanul la asemenea masini. Pe bancheta din spate, nu am stat, dar din moment ce e groaznic pe locurile din fața, nu cred ca este placut pe locurile din spate. (autocorectul pune Ford ca)

| Caro34 a răspuns:

Daca vrei o masina super, ia un Hyundai i20 - eu il am de 2 ani si este minunat: consuma putin, e micuta si gasesti rapid loc de parcare, e spatioasa, are tot inclus in pret, atrage atentia ca au culori si design superbe, e sigura, iar bancheta din spate e super comoda!winking Numai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Mașina este foarte fiabilă in viraje"

cum vine asta? Fiabilitatea inseamna rezistenta / siguranta si functionarea conform normelor intr o perioada de timp.

Ma rog, un sandero / corsa / fiesta sunt oricand pentru un Ca si probabil diferenta de pret nu e enorma

| Deasonyka explică (pentru TotulSAUnik):

Că și pasager mă refer!

| Deasonyka explică (pentru Sandor12921):

Eu vorbesc de FordKa ăla din 2010 2011 modelele mai noi! Nu alea vechi, cred că nu vorbim despre aceiași masina

| Deasonyka explică (pentru suntserios):

Păstrează-le pentru tine, pentru mine Corsa Sandero etc mi-e personal îmi par foarte simple! Prefer ceva mai "excentric" "extravagant"

| Deasonyka explică:

Poate nu vorbim despre aceiași masina, eu mă refer la cele din 2010 2012 cam așa.

| Deasonyka explică:

Http://www.parkers.co.uk/ford/ka/hatchback/review/

Modelul acesta îl deține cineva?

| Sandor12921 a răspuns (pentru Deasonyka):

Eu zicem de midelul din 2016, 1, 2, 69 de cai, nici nu ma gandeam la cele vechi.