| DeeDee817 a întrebat:

Buna! Trebuie sa îmi vopsesc bara și capota din spate a mașinii pentru ca unu mi-a lovit-o și nu găsesc niciunde codul de culoare a masinii. Aveți un link unde pot găsi codul sau după numărul de șasiu?

11 răspunsuri:
| RaduRobertRO a răspuns:

Mai repede mergi la un service care se ocupa cu vopsitoria, asa am avut si eu, are un aparat si imediat vede culoarea care-ti trebuie. Plus ca oricum in timp vopseaua imbatraneste, deci nu mai merge cu cea fix originala, daca nu vrei sa se vada diferenta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice service decent știe să facă asta

| UserRo10 a răspuns:

Cauta sub bancheta spate sau langa roata de rezerva o eticheta ce contine codurile de dotare ale masinii si codul de culoare.

| Dragobeta a răspuns:

Nu se poate ca cei de la service sa nu stie si sa te puna pe tine sa cauti.

regis
| regis a răspuns:

Vezi pe stalpul din dreapta mijloc.

| relian a răspuns:

Suna la reprezentanta, intrebi, aia o sa ceara VIN-ul masinii, le spui si iti spune codu de culoare.

Ori daca gasesti pe net, daca is pe acolo websiteuri de astea serioase, ar putea sa arate si alea.
Eu gasesc aici pe net, moca, multe chestii de la o masina, inclusiv culoarea, inclusiv culoarea din interior, a bordului, a scaunelor, etc, dar is numa pentru masinile de aici din SUA.

Nu stiu acolo in UE ce websiteuri or fi si ce informatii corecte pot arata.Dar la reprezentanta aia garantat iti vor spune.
Nu trebuie sa mergi acolo, doar suni si intrebi.

VIN ala il gasesti pe la usa de la sofer, sau usa la pasage, depinde ce masina este, am vazut in UE acolo la usa de la pasager este acel sticker unde e trecut si VIN asta.Ori ar trebuie sa il ai la sofer in barbriz, sub parbriz la baza.

La unele masini, e si cum spunea cineva pe linga roata de rezerva, acolo ar fi o eticheta de hirtie ce a r contine si informatia asta, dar daca masina e f veche hirtia aia cine stie s-a pierdut.

Vopsitoriile de masini nu au de unde sti culoarea, dar se pot ei informa la reperezentanta, ori pe websiteuri ce am spus.

| DeeDee817 explică (pentru UserRo10):

Am căutat și nu găsesc nimic

| DeeDee817 explică (pentru Dragobeta):

Pai mașina e la mine și mi-au spus sa le dau codul de culoare

| DeeDee817 explică (pentru relian):

Am căutat la roata de rezerva, in carte peste tot și nimic. Cred ca așa voi face

| relian a răspuns (pentru DeeDee817):

In manualeul masinii sigur nu scrie.Suna la reprezentanta si aia garantat stiu.
Eu asa am fact, am sunat la reprezentanta, dupa ce mi-au dat codu, am verificat un webiste sa vad daca au info corecte, si asa era trecut si la ei.
Doar cand suni sa ai pregatit VIN ala al masinii.

| DeeDee817 explică (pentru relian):

Am rezolvat. Tipul care a vopsit mașina a luat o bucata din mașina unde era spart și a dus-o la laborator și așa am aflat culoarea