Sa faci sa se conecteze la calculatorul masini, trebuie sa programezi ce ai instalat cu calculatorul masinii, deci ai nevoie de programare.
Dar aceasta programare nu-ti garanteaza ca se va putea face, de ce?
Pentru ca tu folosesti navigatie android, nu stiu daca este compatibila cu softul masinii, dar poti incerca.
Daca insa ai avea o navigatie de la alta masina BMW, display si antena si modul sau ce au ele, atunci instalezi, apoi programezi si o sa fie totul perfect.
Pe Youtube nu prea vezi video cu piese originale, pentru ca nu face nimeni asa, toate alea sunt foarte scumpe sa le cumperi noi si chiar folosite. Ar putea sa foloseasca de la alte masini, dar uite ca nu sa gasit nimeni sa faca asa un video, cel putin eu nu am vazut, probabil este mai dificil si cum am spus obligat trebuie programata masina, cei care fac video nu se ocupa cu programari, dar macar puteau sa arate, apoi sa zica, mergeti programati masina la reprezentanta, sau la alti de astia care se ocupa cu programari.
Iti garantez ca daca ai avea navigatia, antena si ce mai trebuie de la alt bmw care a avut din fabrica astea, le instalezi la tine si garantat o sa functioneze, dupa ce le vei programa.
Eu am toaate luate de la un alt BMW, insa nu le-am mai pus, le am de vreo 2 ani, nici la mine nu are din fabrica masina, nici senzori nici navigatie, am si senzori, numai antena nu am, dar nu am mai pus.Toate ce le am sunt originale de la alta masina BMW
Fara programare nu are cum sa vorbeasca navigatia cu computerul masinii.
Video ce am vazut eu pe net aici in SUA, ala instaleaza navigatie, dar cu tot cu ecran cu antena cu toate, fabricate sa functioneze impreuna dar nu este conectat la computerul masinii.
Pot sa caut si sa iti dau linkul, daca esti curios, respectivul care a facut acel video si vindea toate astea, iti si arata pas cu pas cum sa faci, dar nu programa nimic, astea nu-s compatibile cu computerul masinii.
Asa se face cum ai tu, altfel nu poti, adica nu poti sa conectezi toate alea cu calculatorul masinii, trebuie sa ai toate piesele originale si apoi sa programezi masina din nou, astfel incat calculatorul sa le vada, sa stie ca sunt alea masinii.
Acel program are tot ce a fost pus pe acea masina, chiar daca programul este folosit si pentru masinile care nu au navigatie si alte optiunui, alea sunt sarite in procesul de programare, programul instaleaza doar ce vede ca este pus pe masina si aia e tot.