| XNek0 a întrebat:

Buna! Va rog frumos un raspuns.
Maine am orasul, pentru a doua oara. Dosarul este la instructorul meu, care vine la ora 9 si il aduce, iar la 8 face prezenta instructorul.
Imi trebuie neaparat dosarul la prezenta? Data trecuta n-a zis nimic decat numele nostru si niste explicatii, dar ma gandesc ca daca vede ca nu am dosar o sa imi puna intrebari. Daca zic ca este la instructor are ceva?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel care face prezenta poate sa aiba si o lista cu numele vostru fara sa aiba dasarele.
Dosarele trebuie sa apara la Politistul care va examineaza si scoala stie asta, stai linistit.

Focuseaza-te pe legislatia rutiera, pe atentia la trafic, pe cedeaza trecerea la pietoni si masinile cu prioritate, si vei fii bine.

Sper ca ai facut cele 6 ore de traseu, obligatorii, dupa ce ai picat testul si ai pus chitanta la dosar, ca sa o vada Politistul acre te examineaza.
Succes la examinare!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dosarul trebuie să îl ai când e polițistul în mașină lângă tine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La prezenta nu iti trebuie dosarul, ci in timpul examenului.
Daca nu te cheama in examinare inainte sa vina instructorul cu dosarul, e totul ok.
Printre altele, banuiesc ca instructorul va veni cu masina pe care dai examenul, deci e totul ok.

| XNek0 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc frumos. M ai scapat de o grija.

| XNek0 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc frumos.

Buna dimineata!
hei, cum a fost examenul?

Hei, ceva vesti? Cum a a fost examinarea?
Ai luat permisul?

| XNek0 explică (pentru Violleta2022):

Hello! Scuze de intarziere. Da, a fost okay si am permisul de pe 18 Noiembrie? Multumesc!