| darriya a întrebat:

Buna,vreau sa dau de permis...cum pot invata legislatia rutiera? ps.nu-mi recomandati pastile. funda celui mai plauzibil sfat, indicatie.

Răspuns Câştigător
| einenebun23 a răspuns:

Cea mai buna metoda pe care am folosit-o si eu e sa faci la greu chestionare de pe www.drpciv.ro. Acele intrebari iti vor veni si la examen daca faci multe chestionare deja vei stii pe din afara raspunsurile.
PS: Vezi ca nu functioneaza situl decat de pe Internet Explorer.

3 răspunsuri:
| ForYouBaby a răspuns:

In primul rand nu te stresa si invata intodeauna dupa ce te trezesti pentru ca atunci ai mintea "lipede" si esti relaxat, de asemenea invata pana la o anumita ora adica nu are sens sa stai pana la 12, 1 noaptea incercand sa inveti, pentru ca aceasta nu va da roade, iar atunci cand te simti obosit culcate 30 de minute o ora si cand te trezesti invata o sa vezi cum "prinzi" totul cu usurinta, asa fac si eu incearca si tu si o sa vezi ca o sa reusesti :* Succes! sper ca te-am ajutat cat de cat happy

| darriya explică (pentru einenebun23):

Merci insa, stiam si eu site-ul.winking eu am cartea de legislatie si, vreau sa invat mai repede de aceea am cerut ajutorul vostru!sad

| banell a răspuns (pentru darriya):

Si eu ma chinui sa iau permisul si invar de pe www.e-drpciv.ro e cel mai bun site.