| DariaAlexandraGrigore a întrebat:

Bună, vreau sa ma apuc de scoala moto. Am 1.50 exista motociclete pentru fete atat de scunde? Niște modele m-ar ajuta

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Există, dacă atingi cu vârfurile pe jos ajunge. Totuși nu poți lua o motocicletă grea. Cred că majoritatea modelelor sunt ok.

| Simpatic a răspuns:

De cate ori vad o fata/femeie ca doreste motocicleta imi vine sa zambesc, multe dintre voi, si nu o spun cu misoginism, nu aveti treaba nici cu condusul.

Pe 2 roti este periculos sa stii, indiferent unde locuiesti, peste tot a devenit traficul infernal si complicat datorita la toti doreii si meltenii care si-au luat si ei acum la spartul targului "marșâni" si ei pot fi un pericol pentru voi motociclistii!

Eu admit curajul tau dar sa nu fie sinonim cu nebunia, pentru ca odata ce nu realizezi cat de complicate au devenit soselile si ce periculos este... si totusi te incumeti la motocicleta nu stiu ce sa zic.

Inca o chestie scoala moto nu se face iarna iar motoretele/motocicletele nu se conduc iarna, deci mai stai pana la primavara, parerea mea.

Daca esti mica de ani cum banuiesc eu zic ca sa te mai gandesti, e mai importanta sanatatea decat adrenalina.

| Catrice a răspuns:

Am văzut nu demult o polițistă la înălțimea ta pe o motocicleta... ziceai ca e un copil într-o mașinăhee hee

| DariaAlexandraGrigore explică (pentru hexagonulpentagonal):

Mulțumesc frumos!