Mergi la RAR si vorbesti cu ei îi intrebi pe ei, si vezi ei ce spun ca stiu legea mai bine ca noi.
Corect, dar e valabil doar pentru instalațiile GPL aftermarket.
Dacă mașina lui o are din fabrică și e trecută și pe acte, nu-i mai trebuie nicio omologare.
Pai, zice ca nu are nici un act pentru instalatie si ca ar fi fost pusa in 2016. Asta ma face sa cred ca masina e de fapt mai veche, dar s-a inlocuit instalatia originala. Gresesc, @Bms15?
Scrie pe butelie odată data fabricării mașinii. Zi luna an 2011. Apoi mai jos din câte am tradus eu, data încorporării zi luna 2016. in carte e trecută gasoline / gas
Cum sa scrie pe butelie data fabricarii masinii? Esti sigur?
Poate ca se refera la data de fabricatie a buteliei. Ah, nu contest, ar putea fi o coincidenta, anume butelie sa fie in aceeasi data cu masina, dar nu inseamna ca la modul generic data de pe butelie are vreo legatura cu data masinii.
Apoi, nu inteleg asta cu data incorporarii. Adica, e a doua instalatie de cand s-a fabricat masina? Ca daca masina e in 2011 si butelia zici ca s-ar fi montat in 2016, inteleg ca ar fi a doua (cel putin)...
Da. Înțeleg ce spui și are logica. Rezumând, dacă e trecut în carte, in actele mașinii gasoline / gas, este totul ok?
Ma indoiesc...
Suna la RAR si vezi ce procedura au. S-ar putea doar sa-ti ceara o verificare, o metrologie, noxe, d-astea.