Nu chiar se dubleză de la luna la luna că s-ar ajunge la pib-ul UE dar e indicat s-o plătești!
Trebuie să o plătești la bancă din câte auzisem. Dacă ți-a venit o atenționare, atunci treaba e groasă.
Am 2 pct penalizare și 1 luna interdicție de a conduce la ei în țara, de platit o să o platesc
Respectă ce este scris oficial pe hârtie. Nu ai cum lua autoritățile germane cu zăhărelul. Multă grijă in continuare!
Daca nu ma insel pe amenda scrie si contul in care trebuie sa virezi banii, sa specifici seria si nr amenzii.
Au fost cazuri cand amenda a ajuns prin posta in RO la oameni cu nr romanesc, fiind tara UE trebuie platita altfel daca nu mai mergeai la ei si erau in afara UE ii lasa-i impace ca nu aveau ce sa-ti faca
Aoleu! Dar cu ce viteza ai mers, frate de ai si puncte, si suspendare? Cred ca zburai prea jos, sau ceva.
Ca m-a luat si pe mine de doua ori blitzul, dar nu mi-a venit mai mult de 15 euro de plata.
Mai calca omu' acceleratia, cand e autostrada libera, dar sa depasesti cu 43km/h limita, mi se pare inconstienta.
Vezi ca, pe a doua pagina din scrisoarea cu amenda, ai un Überweisung. Cu ala, completat, poti plati. Nu amana prea mult, pentru ca, intr-adevar, creste suma. Iar daca n-o platesti deloc, exista posibilitatea sa nu mai poti circula in Germania nici macar dupa ce expira suspendarea.