| vallydboy a întrebat:

Buna ziua am mare nevoie de ajutoru dnv

am o autoutilitara iveco 3.5kg bena prelata din 2007 ma solicitatat cineva din venezia un tovarsh care vrea sa aduca de acolo aici niste Mobila si electronice de uz casnic si daca mati pute ajuta... eu sunt din adjud si tovarasu e in venezia iveco meu consuma 10 % cu incarcatura cu tot la drum intins consuma mai putin cat eas putea lua tinand cont ca dus si intors bag motorina de 20 milioane cat eas mai putea cere in plus ca nu ma duc degeaba eu plec gol de aici si de acolo vin cu plinu inpoi intelegi am vorbit cu el si mi-a zis ca imi plateste motorina dus si in tors + cat castigu care trebuie sal eau eu Recent mi-a zis ca imi ofera 800 de EURO SE MERITA?

Răspuns Câştigător
| DataSoft a răspuns:

Cred ca exagerezi cu taxele de drum..in Ungaria vinieta e 13 14 euro in Slovenia e 30euro vinieta(pentru dube)(15 pentru turisme) si undeva pe la 20euro autostrada pe Italia de la trieste la venetia.
eu unul plateam de la intrare dinspre Austria travisino pana la verona 22.50..deci exagerezi rau

7 răspunsuri:
| DataSoft a răspuns:

800 de euro, plus bani sperarati pentru combustibil.e destul de bine..chiar foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

500E motorina
110E taxe autostrazi.(15+50+22,5+22,5)
Mancare
Stres
incarca descarca
4 zile de condus.
Frig in parcare, 4 grade exact cat este in frigider.
Stai acasa ca e mai sigur.
Decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba.

| mgtow a răspuns:

Daca nu ai alta ofera mai buna in tara poti sa te ambalezi pe calatorie, vezi experienta cum e

| vallydboy explică (pentru anonim_4396):

Si de unde sa eau un ban? mai frate? si cum naibi 200 euro taxe?

| vallydboy explică (pentru DataSoft):

Mersi mai frate si se merita sa plec de acasa 1 la mana omu imi ofera loc de dormit la el o masa si 2 la mana mai si vizitez venezia si alte minuni pe acolo eu am 21 ani intelegi... si nu stiam sa ma rrisc sau nu omu imi ofera 800 de euro si bani de taxe prin tarile care trec Mi-ar placea sa mai vorbim. Drumuri bune nu mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DataSoft):

Este 50 Euro vigneta in Slovenia pentru dube.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru vallydboy):

"Si de unde sa eau un ban? mai frate? "
Poti sa oferi meditații la limba romana.