Pai câte este răspunsul corect și legal, uni spun ca se poate parca alți ca nu, care este legea? Va rog
Te rog frumos să analizezi întrebarea mea și să îmi spui dacă pot parca pe un loc trasat cu vopsea albă de domiciliu, dar fara nici un numar sau numar de imatriculare ori poate ca și vopseaua să șters, ori sunt locuri libere ori nu, poate ca proprietarul a închiriat locul de la asociație sau primărie și nu l-a marcat sau sunt locuri gratuite oferite de asociațiile de proprietari, referitor la firma unde avem usa și ne vine marfa să punem un afis nu parcați? Nu au voie sa parcheze în dreptul căilor de accces
Depinde de oraș (sector în București) și de HCL privind parcările.
Caută pe s@itul primăriei unde se află acel loc de parcare.
Ti-a raspuns Iondelasal si dansul este jurist. Nu faci decat sa faci spam si asta este interzis pe aici.
Am cautat si nu gasesc, am intrebat la primarie a spus sa intreb la asociatia de propietari, si cei de la asociatie a spus ca nu stie
Nu fac spam, dar vreau sa stiu raspunsul corect, nu stiu unde sa mai intreb, fiecare persoane are alta opinie
Daca stii raspunsul care este corect de ce mai intrebi? Nu vei reusi sa afli raspunsul corect repetand intrebarea, ci asteptand sa raspunda mai multi si una din regulile TPU este sa nu se repete o intrebare. Asta inseamna ca faci spam si poti ramane fara cont.
Alcapone8 întreabă:
David24876 întreabă:
led889 întreabă: