Du-te la cineva care are tester, ai servodirectia electrica si cateva zeci de senzori.
Cum adica s-a "intarit" volanul? E de cauciuc, sau ceva? Cred ca s-a blocat.
Te-a lăsat servodirecția.
Verifică dacă mai ai lichid hidraulic în instalație. Mergi urgent la un service bun.
Da. Am avut aceeași problema ca tine și este de vina servodirecția. Este URGENT sa o duci la service cât mai repede deoarece se poate agrava mai tare, eu de exemplu am folosit-o pana sa merg la reprezentanta, când sa ajung mi s-a oprit mașina in loc și nu mai puteam mișcă volanul. Indicat este sa nu mai folosești mașina înainte de a o duce la reparat, dacă reprezentanta sau service ul este departe sa zicem 50-100km depărtare, ar trebui sa soliciți o platforma sau un cârlig deoarece este riscant și te mai paste și vreo amenda dacă cumva te oprește poliția!
Clar este servodirecția.
Mult succes!
Mi-a reparat-o. Bine, aici depinde. Tie probabil, nu știu, îmi dau cu părerea, zic așa, îți va repara servodirecția și senzorii. Dacă cumva ai problema și la caseta ți-o va schimba. Vei vedea la fata locului.
Pana sa ajungi acolo, fa cum ti-am sugerat. Nu o mai folosi, aplica platforma sau pe cineva care are cârlig, este cel mai indicat, sa nu pățești ca mine. am primit și o amenda usturătoare. Aici depinde eu doar am sugerat aici cum crezi dar e mult mai safe.
In fine, mult succes și sănătate! Numai bine! Keep calm and enjoy life!
Servodirectia, fluidul de servodirectie s-a dus pe apa sambetei sau probleme la directie de diverse posibilitati