In USA legea circulatiei impune ca atunci cand esti parcat sa ai ambele semnalizatoare aprinse continu si se adauga la luminile de stationare.
E clar ca l-a masina lui Cosmin s-a jucat cineva MASIV cu VCDS-ul, in mod normal nici n-ar trebui sa existe o asemenea optiune, stinusl luminilor de bord cand e intuneric e total nociv si contraintuitiv, poate sunt doar puternic reduse si trebuie reglata luminozitatea cand e intuneric afara. La mai toate masinile cat de cat noi, sunt doua nivele de luminozitate ale bordului, de zi si de noapte si la unele aceste nivele se pot regla.
Cosmin, sfatul meu este ca inainte de a produce ceva ireparabil cu VCDS ala sa mergi la un atelier de specialitate sa-ti restaureze macar functiile standard cum a fost din fabrica si pe urma sa te gandesti la customizari, o masina unde nu vezi noaptea vitezometrul nu e admisa sa circule.
Serios? Eu nu a, vazut niciodata ce spui tu, sa fii parcat si sa ai semnalizarea aprinsa, cred ca nu stii despre ce vorbesti Cind esti parcat aici nu ai absoplut nici o lumina aprinsa.Bai aici nu ai masini la care luminile sa stea ele singure aprinse, f putine au la care pozitia este aprinsa, deci nu poti stinge, dar foarte rare asa masini, in general ai buton si stingi sau ai auto nai treaba cu ce spui tu, mai ales semanalizari, cred ca cine stie ce ai citit sau pe unde