Ce probleme sa ai cu el? Omul a vazut ca te-a atins si nu i-a pasat acum sa ramana fara permis.
Foarte bine ca ai declarat accidentul. O sa-l dai si in judecata si iti va repara masina.
Wtf, de ce sa il dea in judecata. Ai auzit vreodata de RCA sau habar nu ai de legislatie rutiera?
Te rog eu nu mai raspunde din doua motive.
1. Nu stii deloc legislatie rutiera.
2. Induci oamenii in eroare.
Acum sa iti explic sa intelegi si tu:
Am auzit de parasirea locului accidentului.
Si se aplica doar cand exista victime.
Cand accidentul e soldat doar cu pagube nu existe conceptul de parasirea locului accidentului si cand nu exista victime nu e niciun caz penal legislatia iti ofera 24 ore la dispozitie sa declari singur accidentul.
Hai sa nu dezinformam oamenii.
Hai sa nu comentam aiurea cand nu avem nicio notiune despre subiect. Ce zici?
Incredibil cat de... (completeaza tu) poti fi.
De unde stii ca nu s-a soldat cu victime daca nu ai oprit?
''Wtf, de ce sa il dea in judecata. Ai auzit vreodata de RCA sau habar nu ai de legislatie rutiera?''
si daca nu are RCA?
Tu esti gica contra cu gura mare. Vezi sa nu pocnesti de...
Hai hai ca devii penibila. Pari o clona a Violletei. Asa e?
Lasa intoarcerile astea de cuvinte, nu e nevoie de inventam chestii, gen victime la o aripa zgariata de o oglinda doar pentru ca habar nu aveai ce inseamna fuga de la locul accidentului
Si daca nu are RCA exista FPVS si se ocupa ei mai departe de judecati si alte lucruri.
Gurita mica cand nu stii despre ce vorbesti.
Cat despre pocnit, la ce raspunsuri dai pe aici cam tu pocnesti de prostie.
Deci ea e Violetta, dar cu un cont nou. Violetta a disparut din peisaj cand a aparut doamna asta care e si mai "prostuta"
1. El si-a pastrat banda si tu erai peste banda lui. Camera te da de gol si ii vei da rca-ul
2. Daca el nu declara incidentul ramane fara permis, dar la politie cand va prezentati politistul o sa va indemne sa faceti amiabila ca sa scape si el de scris pv si sa celalalt cu permisul in buzunar. Tu oricum esti vinovat
Intre timp am reusit sa vorbesc cu cei de la politie. Era linie discontinua, deci aveam voie sa o depasesc, iar de pe imagini ei au dedus ca eu eram stationat in timp ce el se misca, deci nu e vina mea. Din pacate, celalalt sofer inca nu s-a prezentat.
LSebastian întreabă: