| Bianca1203 a întrebat:

Bună ziua! Dacă am picat traseul,și vreau să mă reînscriu din nou cât mai repede deoarece plec în străinătate la muncă,ce trebuie să fac? Am fost la ghișeu și mi-a cerut o adeverință.
P.S vreau să schimb instructorul,că nu-i bun celălalt,eu plătesc bani sa îmi explice și să aibă răbdare, nu sa mă sperie și să-mi valve frâna la 5 minute de mers.
Păreri și opinii, vă rog!

5 răspunsuri:
| Bianca1203 explică:

Să-mi calce frâna ..nu valve...îmi cer scuze de greșeală.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Alege-ti următorul instructor, plătește iar minim 6 ședințe parca, îți va elibera el o adeverință și pe baza adeverinței, te reprogramezi. Cel mai bine, discuta cu el. Poți să dai examenul daca faci schimb cu alta persoana care, poate, nu se prezintă din N motive. Sau poate mai există și alte soluții, vorbește cu el.

| Bianca1203 explică (pentru BuLaNNNeL):

Ok,o să încerc să vad... mă voi duce la altă școală și voi lua adeverința de acolo, iar după voi incerca să mă reprogramez cat mai repede cu putință...că în Februarie pe 10 plec.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Bianca1203):

Depinde si de oraș. Acum, de când cu pandemia s-au decalat foarte mult. Când am dat eu, termenul de așteptat, ajungea și la 4 luni... Bafta și atenție mărită.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pina in ianuarie numai poti sa te reînscrii, de saptamana viitoare lumea ia concediu de Craciun nu sta nimeni in ziua de Craciun sau de anul nou sa ti predea tie lectii de șofat, după data de 3 ianuarie poti sa te reînscrii, sîmbăta viitoare este 25 Decembrie, Craciunul. Anul viitor mai facxi scoală de soferi