| CAndradaa a întrebat:

Bună ziua! Dețin un Audi a4 b8 multitronic, automat din 2010. De ceva vreme se aud sunete neuniforme din zona motorului, iar la relanti se simte o vibrație în podea. Cred ca ar fi volanta; daca trebuie schimbate, pentru cine s-a mai confruntat cu problema aceasta, unde îmi recomandați sa merg sa o schimbe? Am vorbit la reprezentanta și ma costă 8000 de lei piesa originala de la ei, dar cum știu ca este aceasta originală intr-adevăr și de ce variantele de la producători: Luk, Sachs nu ar fi bune? Multumesc!

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Luk și Sachs sunt cele mai ok, prețuri cam până în 2500 lei ( volant+ambreiaj), astea 2 se pun preponderent(99%) la toate mașinile pe care le vezi pe stradă și sunt foarte fiabile( adică mergi mulți km fără probleme).

Cost total cu manoperă nu ar trebui să depășească un rezonabil 3500 de lei.

| Anonymousgurl a răspuns:

In mod normal manopera costa cam cât piesa, ai piesa 100€ manopera tot așa.Depinde din ce zona ești, pentru a ți recomanda pe cineva.In reprezentanta sunt piese originale pentru ca ei cu asta se ocupa, in service la fel, dacă vrei originala îți comanzi sau îți cumperi și ei ți o pun, sau comanda ei și îți pun adică poți sa cauți pe net cum arată o piesa 100% sau una fake. Oricum la orice service e mai ieftin decât la reprezentanta, sunt mecanici care lucrează si acasa unde platesti mai puțin.Bafta!

| CAndradaa explică (pentru Frank51):

Un preț rezonabil da, așa ar fi. Acesta este motivul pentru care am vrut să aflu și alte păreri

| CAndradaa explică (pentru Anonymousgurl):

Este mai ieftin intr adevăr in oricare alt service decât la reprezentanta, dar am auzit și din alte surse ca s-au pus volante de tip LUK de la producători și nu erau bune, de asta aș pune in calcul mai mult sa merg la Audi

| Laur195 a răspuns:

In nici un caz nu merita reparata la reprezentanta, asta daca nu iti doresti sa investesti in volant jumatate din valoarea masinii. Volanta este in jur de 2000-2500 lei iar manopera maxim 1000-1200 lei la un service autorizat. Cere neaparat factura la finalul lucrarii deoarece foarte multe volante vin cu probleme de fabrica si incep sa bata foarte repede, unele chiar si a2a zi laughing