Buna ziua, practica e mama invataturii. Eu si acum nu practic asta, si am vazut la soferi de top care fac asta nu cred ca e o problema primele 4 sa nu schimbi inapoi. Motoru singur incetineste pentru asta e facuta masina sa stie sa puna o frana calumea. Mergi cu a 3a 4a cat e necesar si cand e incetinesti, o bagi liber si apoi a intaia. Eu asa fac. Sper totusi ca ti-am fost cat de cat de ajutor.
Nu,nu am nici o problema cu masina...maine am examen!
Un sfat bun, asa voi proceda, maine am examen! Doamne ajuta!
Rabdare. Manevrezi schimbatorul incet, intai o scoti pe liber, apoi inclini spre stanga pana se opreste schimbatorul, iar de acolo, usor in spate. Probabil te grabesti si incerci sa mergi diagonal cu schimbatorul, lucru imposibil.
Poate si masina intra mai greu intr-a 2-a, din cauza uzurii. In cazul asta, presezi schimbatorul mai tare spre treapta 2, cu ambreajul calcat, si pana la urma va intra.
Cu placere. Ai sa-l iei pana la urma, stai linistita mai toti pica prima oara. Politia face intentionat ca sa invam din greseli si sa devenim mai constienti. Stai linistita nu te demoraliza deloc nu ai de ce. @);-----
Multumesc pentru incurajare! La noi in Vrancea a devenit un cosmar, in privinta permiselor.Am ajuns la cocluzia ca se joaca cu pshicul persoanei si emotional. Examinatorul cu mine a inceput un discurs privind varsta mea, insticte, reflexii, etc, etc...No Comment!