Am avut ocazia sa scot consum de 6-6.5% (extraurban) cu e39 523i, insa taxele sunt enorme la ea, in special impozitul.
Raportul perfect de putere/consum/taxe, dupa mintea mea, ar fi un e36 318, eventual 318is.
Insa ai grija, ca sunt masini deloc practice, si costisitoare la intretinere. Eu unul nu mi-as lua nici una din modelele astea, in general ocolesc BMW.
Turbina,ti-am tot zis, sa treci la o viata sanatoasa si tu..consumi e-uri in continuare.I-auzi, si extraurban! O fi, cand ai venit dupa mine la Sovata?!
Si daca o trec pe numele la o persoana de 70 ani si o inmatriculez in Bulgaria cam cat ar fi taxele? aproximativ, in jur de ce suma?
La Sovata e mai convenabil cu Opelu', ca de 5l de motorina si 3 de ulei de floarea soarelul, mai fac rost!
http://distanta.ro/sovata/vatra-dornei
Nu cunosc taxele pe BG, te sfatuiesc sa iei legatura cu o firma care face inmatriculari acolo.
Din ce am citit pe internet ar fi in jur de 400euro pentru. motoare pana in 2000 si 450euro pentru motoare peste 2000 dar nu sunt sigur 100% de asta intrebam de taxe, in Romania cam pe la cat ajunge?
In Romania dai vreo 900-1000 lei/an doar pe impozit, pentru motor de 2.3
Mai ai si timbrul de mediu, care e in functie de capacitate, norma de poluare si vechime.
Salut iti recomand bmw e36 316i coupe e mai economic la taxe, la consum, e o masina buna dupa parerea mea
CV25CRI întreabă:
David24876 întreabă: