| fabyy1998 a întrebat:

In viitorul apropiat vreau sa imi iau o masina. Intre bmw e36 (coupe sau sedan) si e39 ce ati recomanda, care e mai economic in privinta taxelor?

8 răspunsuri:
| 17393654i936 a răspuns:

Salut iti recomand bmw e36 316i coupe e mai economic la taxe, la consum, e o masina buna dupa parerea mea

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am avut ocazia sa scot consum de 6-6.5% (extraurban) cu e39 523i, insa taxele sunt enorme la ea, in special impozitul.
Raportul perfect de putere/consum/taxe, dupa mintea mea, ar fi un e36 318, eventual 318is.
Insa ai grija, ca sunt masini deloc practice, si costisitoare la intretinere. Eu unul nu mi-as lua nici una din modelele astea, in general ocolesc BMW.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Turbina,ti-am tot zis, sa treci la o viata sanatoasa si tu..consumi e-uri in continuare.I-auzi, si extraurban! O fi, cand ai venit dupa mine la Sovata?!

| fabyy1998 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Si daca o trec pe numele la o persoana de 70 ani si o inmatriculez in Bulgaria cam cat ar fi taxele? aproximativ, in jur de ce suma?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

La Sovata e mai convenabil cu Opelu', ca de 5l de motorina si 3 de ulei de floarea soarelul, mai fac rost!
http://distanta.ro/sovata/vatra-dornei

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru fabyy1998):

Nu cunosc taxele pe BG, te sfatuiesc sa iei legatura cu o firma care face inmatriculari acolo.

| fabyy1998 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Din ce am citit pe internet ar fi in jur de 400euro pentru. motoare pana in 2000 si 450euro pentru motoare peste 2000 dar nu sunt sigur 100% de asta intrebam de taxe, in Romania cam pe la cat ajunge?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru fabyy1998):

In Romania dai vreo 900-1000 lei/an doar pe impozit, pentru motor de 2.3
Mai ai si timbrul de mediu, care e in functie de capacitate, norma de poluare si vechime.