| Tinsteam a întrebat:

TPU.
Dețin un golf 5 plus 1.9 TDI BLS cod motor și am avut martorul de direcție galben aprins, am fost cu ea la diagnoza pentru a șterge eroarea.Cel care mi-a făcut diagnoza m-a anunțat că s-ar putea sa pierd servodirecția după aceasta operatiune, lucru care s-a și întâmplat.M-a înștiințat ca senzorul unghi bracaj din volan trebuie schimbat. Întrebarea mea este dacă cei care v-ati confruntat cu aceasta problema ați mai putut face ceva fără sa se schimbe senzorul

Răspuns Câştigător
| badpanda a răspuns:

Costa 100 de lei pe olx sau la dezmembrari spira de volan si se schimba in 5 minute.
Daca n-ai pus in viata ta mana pe o surubelnita se schimba in 15 in timp ce urmaresti turorialul de pe YT.

6 răspunsuri:
| Anonimboy17year a răspuns:

Nu prea ai sanse sa rezolvi ceva fara sa schimbi senzorul... nu se schimba chiar in 5 minute dar in 15 daca stii ce ai de facut termini,

| Tinsteam explică (pentru badpanda):

Păi și trebuie cumpărată spira de volan sau senzorul G85(senzor unghi volan), mie mecanicul mi-a spus sa caută acest G85

| Tinsteam explică (pentru Anonimboy17year):

Iar după ce a fost înlocuit senzorul trebuie făcute setările și din tester(vcds), nu?

| badpanda a răspuns (pentru Tinsteam):

Nu trebuie facut nimic din tester, doar sterse erorile daca tii neaparat. Becul se stinge singur dupa cateva minute in timp ce merge masina.

| Anonimboy17year a răspuns (pentru Tinsteam):

Nu ai treaba cu testerul daca pui senzor cu acelasi cod

| Tinsteam explică (pentru badpanda):

Update, după aproape un an, senzorul era bun, problema a fost de la rulmenții spate, care afectau tot sistemul și nu se mai putea recalibra