anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU, niște prieteni m-au fraierit și acum am dat 1000 RON pe un scuter nu prea bun, adica are carenele sparte cele de pe spate, roata sparta pe spate. Ce ii pot face sa îl vând sa mai scot și eu câțiva bănuți? Ca nu vreau sa îl dau de pomana sau sa mai bag multi bani in el. El arată decent, merge bine are motor de 49cc modificat, dar estetic nu prea. Are set de 60cc nou, filtru sport ambele puse de mine in aceiași bani 1000 RON ce ii pot face sa îl vând sau sa îl păstrez? Este un rich sport mascot 2011 pe cât ar trebui sa îl vând? Pe ce site? (nu am mai vândut ceva niciodată)

Răspuns Câştigător
| RxTx a răspuns:

Scapă de el
Dar nu le trage teapa oamenilor.
Statele ce defecte are
Nu le ascunde defecțiunile
Dal și cu 900 lei doar sa scapi de el

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RxTx):

Nu vreau sa dau teapa nimănui și sper ca nimeni sa nu treacă Prin ce am trecut și eu.

| 1997onur a răspuns:

Aruncăl sa nu aibe alți probleme

| Javva a răspuns:

I-ai bateria de pe el si du-o la tigani, iti da vreo 2-3 milioane pe ea si restul, vinde-l pe piese sau da-l la fier vechi ca n-ai ce face cu el

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Reclami la politie pe acei prieteni si le dai scuterul inapoi si ei sa i ti dea banii, sau mergi cu tatal tau la ei si roaga i sa i ti dea inapoi banii, spune le ca te au inselat, de vindut nu da nimeni 900 lei pe ceva stricat, o sa o vinzi in paguba 300 lei ca cei care cumpăra vechituri vor sa le ia cu 2 lei si sa le vinda cu 1000 lei sau mai mult.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1000 de lei pe un scuter bun tehnic, cu acte, nu e mult.
Il poti vinde pe olx.ro sau pe Facebook, sectiunea marketplace si grupuri de bursa/bazar din zona ta.
In functie de stare, poti cere si 2000 de lei pe el.