Cel mai de bun-simt, in doua zile. De ce nu ar rezista? Presupunem ca sunt in stare tehnica buna, cu reviziile la zi, cu toate consumabilele in stare normala de uzura.
1600 Romania Germania ii facem cu o medie de 19 ore.
Cel mai putin am facut 14 ore, dar nu recomand, si cel mai mult, 28 ore (sarbatori, vama, santiere prin Germania si Ungaria, plus accidente).
Cu atatia km in fata, niciodata nu stii ce neprevazut te asteapta.
Important e sa fii bine odihnit inainte de drum, si sa faci pauze scurte dar dese.
Daca are verificarea facuta, si nu ai probleme cu ea pe plan local, nu vad de ce n-ar rezista.
Se aprinde vreun martor in bord, se incalzeste apa prea tare?
Tata o adus mai multe bora si golf 4 din Germania pentru vanzare cu diferite motoare fara bai ( 1.6 mpi 102-105cp, 1.9 tdi 90-116cp). Sunt cam 1200km fara oprire. sigur rezista doar ca sa fie masina in stare buna si fara probleme grave.
Prin Romania se ajunge in general la o medie de 50-60km/h pe drumurile nationale, 100km/h pe autostrazi.
Deci as spune ca poti parcurge distanta aia in 27 de ore, daca e un traseu prin Romania.
Daca ai autostrazi in acel traseu, socoteste ca inaintezi 100km intr-o ora, cat timp esti pe autostrada.
Da, un Golf 4 sau Bora pot rezista la acel numar de kilometri, dpdv al tehnologiei. Dar trebuie sa faci o revizie foarte amanuntita inainte, tinand cont de vechimea lor. Grija la transmisie, cutiile de la generatia aia de VW mai crapa. Grija mare si la turbina, TDI-urile alea sunt renumite pentru spargerea lor.
Bucuresti Brescia 1780 km 16 ore cu un Tiguan.
Plec dimineata la 3-4 si seara la 19:00 sunt la restaurantul hotelului la o bere si o pizza.
Imi rezolv treburile a doua zi si apoi fac drumul de intoarcere.
Bucuresti-Munich (Germania)- 16 ore mers ok.
Daca nu e ultimul cazan, duce lejer un Golf sau Bora
Eu fac Timișoara-Frankfurt in 13 ore. Plec la 5 dimineata si la 6 seara sunt acolo. Referitor la întrebarea ta, Golf 4 si bora rezista la drumuri din astea.