Loooool. Tocmai ce ti ai ales doua masini pe care le am condus eu in ultimii 6 ani. Alte motorizari ce e drept si alti ani de fabricatie.
Nu cred, desi nu bag mana in foc, ca vei gasi un Lancer 2.0 benzina in pretul ala... cu alta motorizare da.
Qashqai, pot sa iti ofer detalii despre modelul din 2014 incoace, insa sigur e o masina mai confortabila decat Lancerul. Si ca zgomot interior, si ca suspensii si ca tinuta de drum.
In mod sigur 1.5 dieselul ala e mult mult mai economic decat 2.0 benzina de pe Lancer... dar totodata mult mult mai slabut ca si putere.
la design Lancerul e mult peste qashqai din 2008.
la costuri de intretinere, daca vrei sa le faci cu piese originale o sa te sperii la Lancer.
cu toate astea daca ar fi sa aleg strict intre cele doua modele zise de tine, si daca Lancerul are cutie automata, nici nu as mai sta pe ganduri... Lancerul
Buna am avut si eu masini dar iti recomand Nissan daca iti place fiind economic fata de lancer o sa economisesti foarte mult cu diesel fata de benzina la orice masina dar tu esti cel care alege bafta in alegerea masini
Daca-ti cumperi masina care consuma putin, o sa ai momente in care ai prefera sa consume dublu si sa poti sa faci o depasire in siguranta.
Cam greu sa impaci si capra si varza.
Eu am impacat-o.
Am pus GPL, am 160 de cai pe talon, am si remapat-o ca sa fiu sigur.
Taxe mici 1.8, consum 10%gpl, 4x4, viteza maxima 230, face suta cam in 7, 5 sec si ma gandesc deja la o evacuare completa custom.