| User1234567890violeya a întrebat:

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o întrebare urgent.
Dacă am luat o mașină în rate, au trecut 3 săptămâni de când e la mine dar nu mă descurc deloc cu ea se mai poate să o suc înapoi la cei de unde am luat-o și să iau alta automată in schimb și să facem ratele pe mașină cea care aș lua-o (precizez mașina e aproape intactă nu am mers mult cu ea deoarece nu mă descurc cu ea)?
Mulțumesc

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu pe noi trebuie sa ne intrebi, trebuie sa-i intrebi pe cei de la care ai cumparat masina, poate ai noroc si accepta schimbul.

| kalasnicov22 a răspuns:

Pierzi foarte mult daca o dai inapoi, mergi sa intrebi.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta se poate discuta numai cu dealerul de masini.
Daca s-au facut acte de vanzare cumpararea, probabil ca trebuie acum sa vinzi masina inapoi la ei la un pret mult mai mic si sa cumperi una automata, care are oricum preturi mult mai mari.
Afacerile cu masini nu functioneaza ca schimbul de masinute intre copii, fiindca este o afacerea legala unde dealerul castiga intotdeauna.
In orice caz, ceea ce nu stii tu este ca masinile automate sunt mult mai scumpe decat cele manuale, deci din start iti spun ca vei avea de dat mult mai multi bani daca doresti sa le vinzi masina inapoi si sa cumperi alta, automata.

| johnnny123 a răspuns:

În primul rând, de ce ți-ai cumpărat o mașină cu care nu te descurci? Nu ai făcut și tu un test drive înainte să o cumperi?

În al doilea rând, de ce nu pui întrebarea asta direct acolo de unde ai luat-o? Noi de unde să știm ce politici au ăia?