anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat costa intretinerea la un bmw 520d din 2008? Sunt scumpe piesele?

9 răspunsuri:
| e36 a răspuns:

E60? consum - 8 % mixt. Piesele, destul de scumpe. Dar te simţi foarte bine în el, are o ţinută de drum, arată foarte bine.

| mgtow a răspuns:

La salariul unui roman e scumpa si o dacie logan de intretinut. BMW e masina de folosit la un salariu de 1000€.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bai frate, ce penali sunteti, astia care n-aveti habar de masini dar sariti direct la BMW. Ia-ti frate o masina simpla pentru inceput, sa inveti sa conduci, sa o intretii, sa inveti sa te misti prin trafic, si dupa aia vei vedea ce masina iti trebuie. Eu am permis de 3 ani, conduc de mai mult timp, si tot nu m-as incurca cu BMW, am condus destule si trebuie sa fii foarte atent, la cea mai mica greseala se intoarce impotriva ta. De masini puternice nu ma tem, de tractiune spate nici atat, dar BMW e alta mancare de peste.
Ia-ti o masina usor de intretinut pentru inceput, cu consum mic, motor pe benzina, si fara dotari care iti vor forma un handicap in conducere: fara cutie automata si senzori de parcare. Dupa macar un an cu o masina simpla vei sti ce ti se potriveste, si poti trece la masina mai puternica/luxoasa. Daca urci direct in BMW e posibil sa-ti sapi singur groapa, desi probabil iti spui "nu mi se intampla mie, o sa am grija".

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Au sfarsit atatia in copaci/santuri, ce conteaza unu in plus sau minus? Banuiesc ca l-au mai avertizat si altii dar nu ai cum sa convingi un fan BMW. E in stare sa se inmormanteze cu masina in aceeasi groapa.
P.S: Cine are sange in instalatie isi ia o seria 5 din 2014. Degeaba e seria 5 daca a fost a altcuiva inainte, genul asta de masini premium trebuie sa se nasca si sa moara la acelasi proprietar (parere mea). Nu e niciun fel de prestigiu sa iei de bun ce a dat altu de rau (ca de buna n-o vinde)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Deja a mai coborat ștacheta:

http://www.tpu.ro/......-din-2004/

http://www.tpu.ro/......2006-2007/

| paulmicutz a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica ce vrei sa spui ma?, vreau si eu sa-mi fac o idee.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru paulmicutz):

Dar ne-am facut si noi o idee: Esti cam cocalar asa... Tu nu intelegi ca masinile astea sunt pentru domnii trecuti de adolescenta? Daca vrei masina smechera ia-ti Passat din de an vrei tu, si 'smechereste-te' la dotari, nu la motorizari, ca sincer la experienta ta n-ai sa simti diferenta dintre o masina de 90 de cai, si una de 200, cu ambele probabil ai merge haotic pentru inceput (nu te supara, toti am fost asa). Un passat din 2007 full, cu motor 1.9 TDI e deja o supermasina, pentru un incepator, si vei capata si ceva experienta pe ea. Nu uita sa te feresti de senzori de parcare si de cutie automata, altfel nu vei fi in stare sa conduci alte masini, decat a ta. Ajungi intr-un service, esti nevoit sa-ti lasi masina acolo 2 zile, iti dau aia un Aveo ca masina de schimb, si nu esti in stare sa pleci de pe loc, habar n-ai s-o parchezi.

| Bajmatara_Raul_1995 a răspuns:

Esti un cocalar, frate, fara suparare. Vrei sa ai o masina buna(care, din pacate, in tara noastra este asociata cu o anumita categorie sociala) si te zgarcesti la piese. Atunci de ce sa iti mai iei bmw?!?