| AlexDorinel a întrebat:

Cam cât % din masinile mediocre spre scumpe pe care le vedem pe străzi (peste 25000 sa zicem) sunt cu accidente, probleme, și alte nebunii?

Și cam cât % din populație își permite o astfel de masina?

7 răspunsuri:
| Bariel a răspuns:

Conform carvertical 37% din masini sunt avariate.

Putini, romanii prefera epave germane cat mai ieftine si bune, ceea ce nu exista

| Eireann a răspuns:

Daca ai 25000 deveuro sa dai pe o masina mai bine iti iei una noua si macar cativa ani stii ca nu ai treaba cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu stiu si nici nu e relevant, din moment ce reparatiile contemporane se fac la standarde de fabrica, in 80% din cazuri.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu isi permit multi astfel de masini scumpe.

| 4ndr33y a răspuns:

2 din 5

| relian a răspuns:

Cu accidente nu prea sunt,pentru ca politia te si taxeaza daca umbli pe strada cu masina accdentata.
Daca ai o masina accdentata o repari,deci o masina accidentata reparata este f in regula,mai ales ca mergi sa si o inspectezi,odata ce trece inspectia,masina aia e buna.

Ce facio daca accidentezi masina gata o arunci si cumperi alta noua,doara ca tia botit,spar care un bumper,un far,ori mai stiu eu ce?
Mmasini cu probleme sunt f multe,dar circula asa pentru ca nu is probleme care ar periclita siguranta pe drumuri.

Acele probleme pot afecta dopara masina nu si omu,asa ca multi romani se duc la inspectie,dau spaga iar aia ii trec.
Dar fac asta pentru chestii,am zis nu de siguranta,deci de ai probleme la masina care ar afecta circulatioa nu te trec aia nici cu spaga.
Adica daca nu ai frane deloc sigur nu te trec aia.
dar de exemplu daca ai catalizatorul defect, ala trece cu vederea laughing asta daca dai banu, catalizatorul nu face rau nimanui daca nu mai catalizeaza.

Ori daca stiu si eu nu-ti functioneaza un cilindru, la fel poate sa te treaca, daca dai ceva.

Deci masini cu probleme de genu asta is balamuc, eu asa ccred.Am vazut la multi cand am fost in RO am si zis baaaaa cum mergi asa frate? Zice lasa n-are nimic.Zic cum treci inspectia? Dau ceva sai trec laughing

Deci e fix problema ta daca circuli cu masina cu anumite probleme. Poluare, las ca poluarea e nimci comparativ cu ce poluare fac altii, fabrici etc.

De ce merg multi romani asa? Pt ca nu sunt mecanici buni sa le rezolve problemele astea.
Nu vezi pe aici cati intra cu chestii miniore care se pling, care au fost la service si aia nu iau scanat macar masina sa vada ce cod are.
pai daca romanii aia de la service nu pot avea un prapadit de scaner nu stiu de ce se mai ocupa cu mecanica laughing
Atunci omu ce sa faca? Sa ia amsina noua? Nu are bani.sa repare el singur? Pai daca nu se pricep aia care au service,el de unde sa stie.
Asa ca multi merg asa cu probleme la masina,dau spaga sa treaca inspectia,pentru ca nu prea sunt meseriasi. Orice om ar vrea sa aiba masina in conditii bune.

Vad pe unia vai cazane germane. Orice cazan de asta daca il repari,daca schimbi ce e defect, merge ca orice masina, va merge ca o masina noua, dar trebuie sa aiba si cine so repare.
La o masina ce unia zic cazan cei rau? Suspensii, alea se schimba, pui noi si nai treaba.
Altceva probleme la motor si alea se rezolva daca stii cei defect si schimbi.
Odata masina reparata poate sa aiba si 50 de ani.