| Gabriel_Dragut_1996 a întrebat:

Care dintre cele doua firme de masinii este mai buna, adica uni spun ca BMW este mult mai buna decat Audi dar eu nu stiu ce sa cred. Cine ma poate ajuta sa-mi dau seama care dintre ele este mai buna? Si ce avantaje si dezavantaje au

Răspuns Câştigător
| SofianAdrian20 a răspuns:

Depinde de ce cauti si ce-ti place, in principiu BMW-urile sunt masini care tind spre sportivitate, motoare marisoare + tractiune spate, in general preferate de tineri, ceea ce inseamna ca daca o iei la mana a doua, ai toate sansele din lume sa se fi tras de ele foarte tare si sa aiba multe probleme. Audi am avut si pot sa zic ca-i super ok din toate punctele de vedere, 1.9 diesel quattro cel putin, am auzit ca la a6 in general sunt probleme la motoarele 2.5 diesel la valve si turbina la modelele pana-n 2006 din cate stiu. Eu unul recomand Audi, bafta!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Volvo, fiind considerata cea mai sigura masina din lume!

| Superior a răspuns:

Iti voi prezenta niste modele foarte reusite :
3900-7000 EURO
Alfa Romeo 159
BMW Seria 3 325
Mitshubishi Lancer (foarte recomandata)
Mitshubishi Eclipse
Opel Astra H
Opel Astra G
8000 - 15000 EURO
Toyota GT86 (o are unchiul meu, TI-O RECOMAND DIN INIMA)
daca mai vrei modele spune-mi.

| Superior a răspuns (pentru Violleta2022):

1.Baiatul daca vrea BMW sau AUDI cauta ceva sport cu care sa bage viteza si sa arate agresiv. Volvo e o masina eleganta, dar nu indeplindeste acele conditii, fiind una de strada si familie mai mult.
2. Porsche e cea mai sigura masina din lume.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Superior):

Porsche-ul este de fapt una dintre cele mai scumpe masini din lume si nu stiu cati copilasi isi pot permrte asa ceva, asa ca, este exclus brandul asta din discutie.
Dar un Volvo mai vechi, este bun mai bun decat un BMW sau Audi.

Ce te face asa sigura sa jignesti unul dintre cele mai spectaculoase, elegante si expensive branduri? Te asigur ca https://www.autovit.ro/anunt/porsche-panamera-ID7Gizfl.html#aa5d035956 este cel mai reusit model de Porsche, o ideala masina de familie, cu specificatii si design sport. Zic sa te mai documentezi la masini si sa nu mai copiezi ce zic batranele pe Facebook.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Superior):

Ai dreptate, a fost greseala mea, m-am gandit tot timpul la Peugeot.
Am modificat raspunsul.

Asa da. BMW si Audi nu-s foarte proaste, dar da, din ce stiu, Volvo e ceva mai fiabil cu 10% fata de cele doua branduri de mai sus, dar nu ceva pentru care ai exclude si nu ai urca in BMW/Audi toata viata.

| rolyrols555 a răspuns:

Mercedes-Benz