| XTrEmExX a întrebat:

Care e cea mai buna masina din lume(din toate tarile)?

Răspuns Câştigător
| Poseidon a răspuns:

Sunt foarte multe criterii prin care poti spune daca o masina e cu adevarat buna sau nu si cum a zis si Iceman e in functie de gusturi nici macar cei de la top gear nu pot spune asta si au condus milioane de masini asa ca cea nai buna e aia pe care ti-o permiti.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Masina perfecta nu exista, pentru ca fiecare om are gusturile lui mie de exemplu cel mai mult imi plac Ferrari si Bmw. Altii vor spune ca cea mai buna masina e bugatti veyron si tot asa.

| emoboy a răspuns:

Deci cum spun toti cele mai bune masini sunt cele mai rapide! Adica daca e cea mai rapida inseamna ca e cea mai buna? O masina de curse nu e la fel de confortabila ca alta masina! Ce spuneti de Rolls sau Bentley? Sunt masini foarte bine facute dar si din cele mai scumpe! O masina depinde de preferintele tale! Si mai sunt unii care spun daca vad o masina frumoasa e buna! Uitati-va la un Rolls nu prea e dar e mai buna decat cele frumoase! Cea mai buna masina e cea mai sigura! Vad mereu la TV cum un pusti cu bani a murit intr-un accident cu nu stiu ce bolid! Si mai sunt accidente in care mor pietonii! O masina sigura(volvo; mercedes etc.)poate nu va omora pietonul, poate il va lovii mai usor si poate scapa si acel om!

| emoboy a răspuns:

Aaa si ati mai vazut ca un Ferrari ia foc chiar daca nu este lovit tare? Poate alta masina care nu e la fel de rapida dar nici nu ia foc la acelasi impact! Intradevar o masina rapida este buna dar decat pentru viteza si pentru confort nu e buna! Cea mai buna masina pentru viteza este o masin facuta pentru viteza! O masina luxoasa este o masina care a fost construita pe baza luxului! Fiecare masina a fost gandita pentru cea! Fiecare masina a pus accentul pe ceva! Depinde de tine pe ce pui accentul!winking

| cossmy a răspuns:

Sincer? cea mai buna e cea care iti place si raspunde cel mai bine cerintelor taletongue

| andrey23 a răspuns:

Nu exista... cea mai buna : se intretine pe bani putini/consuma putin/nu se strica. deci... nu prea

| NotoriusBIG a răspuns:

Rolls Roycehappy

| Nastia a răspuns:

Ford mustang, audi r8, bugatti veiron.preferatele mele

| BadBoyCristy a răspuns:

Ford Mondeo. Asa a spus Jeremy Clarkson de la Top Gear

| mcosmin a răspuns:

Depinde de ceea ce te intereseaza. Vrei viteza, bugatti.Confort, strict parerea mea, rolls royce.

| marythebest98 a răspuns:

Bai nene iti recomand TRABAND CU VASLE FARA ROTI SI DECAPOTABIL nu exista cea mai buna masina din lume... exista masina care imi place cel mai mult din intreaga lume

| angel199 a răspuns:

Eu as zice ca cea mai buna masina e Mercedes Benz AMG.

Întrebări similare