| kosmin4693 a întrebat:

Care este diferenta dintre orele de legislatie care se fac pentru categia B si cele pentru categoria C dar pentru CE?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Teoria e la fel la toate BE C CE D DE, acum la orele de conducere in loc sa dai 30 dai 15 sau 10 ca sa nu consume scoala motorina apoi mergi la examen.

| mgtow a răspuns:

Vei avea batai de cap cu orele de condus, la atestat dar cand vei conduce o sa ti cont de aparatul tahograf care tiuie cand trebuie sa opresti si sa te ridici din pat ca sa conduci.

| kosmin4693 explică (pentru mgtow):

Am inteleswinking Multumesc!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu il asculta pe domnu sofer ca nu stie de spune, exista diferente in orele de legislatie. La categoriiile C CE exista mai multa mecanica. iar la condus se fac mai putine ore pentru ca ai deja experienta condusului de pe categoria B

| kosmin4693 explică (pentru suntserios):

Aha, dar e normal daca eu fac scoala de soferi pentru C, CE (am deja B) sa fac cursurile de legislatie cu cei care dau pentru B?

| mgtow a răspuns (pentru kosmin4693):

E normal, numai ca legislatia o dai la scoala iar acasa inveti intrebarile de mecanica, grele nu sunt deloc te vei obisnui.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cred ca e mai grea legislatia la cat C si C+E, pentru ca e vorba deja de soferi profesionisti. Am facut cateva chestionare pe www.drpciv.ro pentru categoria C, pe cand faceam scoala pentru B, si erau alte intrebari, mult mai grele, + mecanica mai amanuntita.