Teoria e la fel la toate BE C CE D DE, acum la orele de conducere in loc sa dai 30 dai 15 sau 10 ca sa nu consume scoala motorina apoi mergi la examen.
Cred ca e mai grea legislatia la cat C si C+E, pentru ca e vorba deja de soferi profesionisti. Am facut cateva chestionare pe www.drpciv.ro pentru categoria C, pe cand faceam scoala pentru B, si erau alte intrebari, mult mai grele, + mecanica mai amanuntita.
Nu il asculta pe domnu sofer ca nu stie de spune, exista diferente in orele de legislatie. La categoriiile C CE exista mai multa mecanica. iar la condus se fac mai putine ore pentru ca ai deja experienta condusului de pe categoria B
Aha, dar e normal daca eu fac scoala de soferi pentru C, CE (am deja B) sa fac cursurile de legislatie cu cei care dau pentru B?
E normal, numai ca legislatia o dai la scoala iar acasa inveti intrebarile de mecanica, grele nu sunt deloc te vei obisnui.
Vei avea batai de cap cu orele de condus, la atestat dar cand vei conduce o sa ti cont de aparatul tahograf care tiuie cand trebuie sa opresti si sa te ridici din pat ca sa conduci.