Eu ma axez pe masina sportiva ca incepem sa avem drumuri bune in Transilvania cel putin. Abarth Grande Punto essesse. Motor 1.4 de 185 Cp pe benzina. Consum foarte mic, taxe foarte mici, viteza maxima 260km/h si daca ii pui o supraalimentare creste puterea automat la 250 Cp si o viteza de 306km/h. Nu trebuie schimbat nimic daca pui supraalimentare pentru ca este o masina modificata din fabrica. AA...am uitat pretul, second-hand din Italia 9000 E si este EURO 5.
Eu am 3 mașini preferate, pentru siguranță, confort și design - Volvo C30, pentru performanță și design - Nissan Skyline GT-R R34, iar pentru fiabilitate, anduranță și performanțe offroad - Toyota Hilux.
Honda civic 2006 sedan. Si de sport si de teren.Are 1.8l dar intrece unele cu 2.0 benzina si 2.2 diesel.
Simplu Subaru, fiindca nu exista masina cu o tehnologie AWD mai avansata ca aceasta si plus ca e masina 100% perfecta pentru drumurile noastre deoarece majoritatea gamei subaru au in pachet inclus tractiunea 4x4. Daca tot intrebi masina mea preferata e Subaru XV!
Mie imi plac VW Touran au spatiul mare si prinde repede 120 KM/h si poate prinde si mai mult, mai este si Vw Golf 5 GTI si R32 arata super si merge lin.
Audi R8 GT! Este o masina super
0-100km/h in 3, 6 s viteza max. 323km/h
Capacitate 5.2. 560c.p.
http://www.youtube.com/watch?v=tkCHnzK3cPg&feature=related