| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Care este rostul intrebarilor de la examenul de la sala care nu apar pe DRPCIV? Adica de unde vor ei sa invatam si sa facem teste daca ei baga intrebari care nu apar pe site-ul DRPCIV?

13 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

De fapt, normal ar fi ca niciuna dintre intrebarile de la examenul teoretic sa nu fie publice, ci sa fie inlocuite periodic.
Asa, mult mai putini imbecili, care nu inteleg nimic din legislatia rutiera, ci doar memoreaza niste raspunsuri, ar avea permis.
Iar de invatat, trebuie sa inveti din cartile de legislatie rutiera, evident. Exista si in format electronic, actualizate.

Cand dadeai test, sau examen, la scoala, aveai subiectele dinainte din care vei da?! Atunci de unde invatai? Evident, din manuale si din ce ti se preda in clasa, nu?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Holiday):

Pai majoritatea au invat doar din teste

Nu noua de dadea subiectele inainte la multe materii, eram o clasa slaba

Cu ce sa fie inlocuite? Nu se presupune ca ar trebui sa facem teste

Si eu nu inteleg unde sunt toate intrebarile de la sala, unde le pot gasi, am intrebat asta si nu imi raspunde nimeni

| Holiday a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

"Si eu nu inteleg unde sunt toate intrebarile de la sala"

Daca nu stii teoria, la ce-ti trebuie intrebarile? Ca oricum nu stii sa raspunzi la ele? Daca vei sti teoria, vei sti sa raspunzi si la suficiente intrebari de la exameul auto, incat sa treci examenul.

| Holiday a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

"Cu ce sa fie inlocuite?"

Cu alte intrebari, evident.

Pai imi trebuie un SITE CU TOATE INTREBARILE eu asta incercam sa iti spun

Intrebari de unde mai exact?

| NLS a răspuns:

Site-ul DRCPIV.ro este locul unde gasesti toate intrebarile ce vin la sala, doar ca la unele se schimba putin forma.
CA SA NU le inveti pe de rost.

Daca stii legislatia si parcurgi testele de acolo minim 1 data, preferabil de 2 ori, garantat faci macar 23-24 puncte.

Daca o sa faci doar teste fara sa inveti legislatia, nu o sa faci mai mult de 16-18.

| LisaJulie a răspuns:

Pai DRPCIV sunt toate intrebarile de la sala care se dau acum, erau unele vechi site-ul Scoala rutiera care acum nu cred ca vor mai pica, s-au scos unele si s-au bagat altele

| DoarDorr a răspuns:

Tocmai ca sa vada daca ati invatat legislatia rutiera. Daca ai citit-o macar, stii sa raspunzi. Logic. Dar daca inveti pe de rost niste raspunsuri, vei face greseli grave in trafic si vei ramane rapid fara permis. Asta fiind cea mai mica pedeapsa.
Eu de exemplu am citit doar legislatia. Nu am facut alte teste in afara de cele pe care ni le dadeau la cursuri. Si am trecut sala de prima data cu maximum de puncte.

| johnnny123 a răspuns:

Din moment ce alți oameni reușesc să ia examenul fără probleme în timp ce tu l-ai picat de 15 ori, rezultă destul de clar că problema e la tine.