Parerea mea este ca un 2.5 d este mult mai bun decat 2.0 i, si consumul e cam la fel
Diesel clar. Este mult mai bine sa ai un diesel din toate punctele de vedere.
2.5 diesel este o firma foarte buna care este de incredere.Deci eu asta iti recomand.
Daca vrei un BMW care sa fie cat de cat o masina utila, diesel. Dar o sa ai impozit peste 1000 lei/an.
Daca vrei intr-adevar un BMW, sa iesi ca baietii, seara, sa mai arzi gumele, n-ai ce cauta cu diesel.
Sfatul meu ar fi sa cauti o masina mai omeneasca, daca te tenteaza diesel. BMW nu e doar pentru cei pasionati de 'invarteala', nu e o masina de condus oriunde, oricand, oricum. Stie doar sa mearga cand e uscat, si e foarte buna la 'joaca'. In rest, e ca si cum ai calari un elefant pe munte... Ceva nepotrivit.
Nu.
Pe unde au statii? Vreau sa alimentez si eu la ei, daca-s asa buni.
Si a mea e diesel, ce benzina sa-i bag?
In primul rand cel pe benzina este mult mai fiabil la piese si anexele motorului nu prea pica ca nu prea are ce. dar la diesel consum cam la fel dar nefiabil la anexele motorului adica probleme cu turbina, mai zgomotos si mult mai multe vibrati decat un benzinar, piesele sunt putin mai scumpe la diesel, probleme cu egreul. acum tu alegi ce vrei
ăt ce e mai bine sa ai un diesel ca ala decat un motor aspirant zi-mi si mie unde este castigul?
1 la un motor aspirant pe benzina intretinerea este mult mai mica, la dizel vor fi multe care vor pica si costa mult ecu, turbina, piesele mai scumpe ca la benzina, ulei filtre mai scumpe, mai galagios, deci care este mai fiabila?