IORGUTA CONSTANTIN PF-DEPANARE TV COLOR
PRAHOVA, B-DUL BUCURESTI 17, BL.9, SC.B, PARTER, 100515 PLOIESTI | 0723439794
Atelierul se afla la parterul blocului 9B, in incaparea denumita "uscatorie", incapere pe care o au toate blocurile din zona. Dl.IORGUTA CONSTANTIN activeaza de 40 de ani in domeniul reparatiilor TV, inainte de 1989 mergind la clienti acasa.Din 1999 a deschis acest atelier.in care isi desfasoara activitatea singur. Este profilat pe reparatii de TV CRT, TV LCD, Monitoare LCD, electrocasnice mici, electro- nice diverse si audio. Intrebind locatarii din zona, au confirmat ca este un om serios…
S.C. DAUPHIN S.R.L
PRAHOVA, STR. LACUL BALEA 1, BL. 86, SC. D, AP. 46, PLOIESTI | 0344 407 295
reparatii difuzoare electrodinamice, electronice si electrocasnice, electrotehnic, electrice, electrocasnice, domeniul, subwoofer auto, subwoofer, electrotehnice service si reparatii, service.
Scuze, nu am fost atent...
Rebobinare difuzoare, rebobinari difuzoare, rebobinari Bucuresti, reparatii boxe Logitech, reparatii boxe genius, reparatii boxe Bucuresti, reparatii sisteme audio, reparatii subwoofer, rebobinare subwoofer, reparatii Bucuresti, reparatie sistem audio, reparatii sisteme audio Bucuresti, reparatii laptop, reflow placa baza laptop, inlocuire chip placa baza, reparatii placa baza laptop, inlocuire display laptop, reparatii monitor, reparatii lcd, reparatii funai, service blaupunkt, reparatii blaupunkt, service domo, reparatii funai, reparatii imprimante, reparatii cuptor microunde, reparatii boxe Logitech, reparatii statie amplificare, reparatii calculatoare, service si mentenanta calculatoare, curatare laptop, curatare fax.
Centru de Service IT & Electro ITLand
Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei nr 6, Bucuresti, zona Parcul Carol - Sos. Viilor
Tel: 021.315.64.62/67
office@service-it-electro.ro
www.service-it-electro.ro
sau
http://www.olx.ro/q/amplificare/c-198
Da frate sunt cum ai zis, anuntul ala a aparut pe pitesti si nu am mai vazut adresa am dat copy/paste, uite-te totusi pe linkul asta si vezi daca te ajuta ceva http://www.arges-pitesti.aaz.ro/vanzari/15/reparatii-boxe
Daca e sistem audio auto la service-ul auto dupa strada Nicolae Balcescu nr. 210, daca e vorba de un alt sistem audio nu unul auto nu ai pus intrebarea unde trebuie, nu are ce cauta la Auto & Moto!
David24876 întreabă:
led889 întreabă: