| Al3xbC a întrebat:

Care sunt cele mai sigure masini? e adevarat ca cele mai sigure masini sunt suv-urile? puteti sa imi dati marci de masini care se axeaza pe siguranta?(nu coteaza pretul)

Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Mercedes, Volvo, masinile japoneze...

7 răspunsuri:
| AlinRemi a răspuns:

Se zice ca volvo sunt cele mai sigure, dupa ar urma mercedes, bmw, mazda, audi... nu sunt intr-o ordine anume.

| umbra09 a răspuns:

De ce nu o blindezi daca vrei siguranta cat mai mare laughing? Suna prostesc dar daca e blindata slabe sanse sunt sa mori intr-un accident sau sa te ranesti grav.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Volvo au printre cele mai sigure masini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renault este primul producator de autoturisme care a introdus pe masini centura de siguranta si airbag-ul, deci unele modele arata frumos, dar sunt si sigure. Mai exista ford focus si opel astra, model peste 2007.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Spre informatia ta centura de siguranta a fos introdusa de Volvo in 1949 cea in doua puncte si prin anii 50 cea in 3 puncte.

Airbag ul a fost dezvoltat de Ford si Mercedes...

Esti pe alta planeta cu Renault ul tau sa nu mai zicem ca omul intreaba ce masina e sigura nu care arata mai frumos

| Florian20405 a răspuns:

Cele mai sigure masini ar fi Volvo, cei de la volvo punand mereu accentul pe siguranta si comfort, mai putin pe putere.
Eu zic asa: Volvo number 1 la siguranta,dar desigur sigure sunt si Volkswagen, Audi, Skoda, Bmw, Mercedes etc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Volvo e cel mai sigur. Si nu de cand cu testele NCAP, ci de mult... Sunt chiar si filmulete cu crash-test-uri in cimitire de masini de pe afara, unde cu un Volvo fac praf cateva zeci de masini, si Volvo inca merge pe roti, ba chiar, soferul (echipat cu casca si probabil atat), nu pateste nimic.
Apoi, Renault are masinile gandite pentru siguranta, si se si vede la teste. Opelurile generatia noua au caroseriile foarte solide, dar daca nu porti centura risti sa mori cu capul zdrobit de bord/caroserie.
Din VAG, Volkswagen mi s-a parut dintotdeauna praf, se impacheteaza ca un staniol. Skoda am inteles (si am avut ocazia sa vad) ca e mult mai solida, iar Seaturile la fel, chiar daca s-au facut acordeon, pasagerii au scapat in unele cazuri fara nici o fractura (niste cunostinte de-ale mele). Atat Seat, cat si Skoda, sunt pe platforma comuna cu Volkswagen, deci mecanica/intretinerea e aceeasi. Audi probabil e si el sigur, fiind brand-ul care incearca sa fie premium, construit cu aceleasi piese Volkswagen.