Momentan nu se poate raspunde cu exactitate.trebuie sa apara normele metodologice la noua taxa de mediu.
X6 e pentru cocalari. Daca castig la loterie imi iau Nissan gt-r36. Momentan ma limitez la un Chevrolet Aveo si un Renaul Laguna2 care in anul asta Noiembrie face 10 ani.Nu m-ai inteles unde vreoiam sa ajung, ma rog asa se intampla daca nu citesti de 2 ori unde vreau sa ajung.
Vrei sa ajungi la faptul ca vrei sa castigi la loto si x6 nu e pentru cocalari, e pentru cei ce opteaza pentru aceasta masina. nu cred ca in tara mama a micutului BMW exista cocalari si eu daca castig la loto imi iau un audi r8. mrrriau! si fiecare se limiteaza la ce are, si a mea face 11 ani acusica, deci na de aia m-am aprins
Pentru neamtu acasa e doar un autoturism, la noi in tara cocalarii isi mai achizitioneaza cate o asemenea alimenteaza cu cate 100 lei imprumutati de la bunica/bunicu. Vara isi spala masina de 2 ori pe zi sa atraga toate priviriile si sa nu uitam trebuie sa aiba sistemul de sonorizare dat la nivelul cel mai mare sa cante Connect-r/Alex Valea sau Inna. Arata-mi pe perioada asta a anului Bemwe-uri ics_sase le poti numara pe degete. Vara sincer le-am pierdut numarul. Rog sa-mi confirme colegii spusele mele.
Revenind la intrebarea pustiului. Masina este veche, f multi km si ford galaxy este scump de intretinut.
anonim_4396 întreabă:
maryantheboss1 întreabă: