| Iunix a întrebat:

Cât costă verificarea unei mașini second hand la un mecanic? Adică să o duc într-un service și să o verifice acolo.

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In functie de service (de aparatura, cerinte si preturile de referinta), fiecare service va avea pretul sau.
Multe service-uri au pachete speciale de verificari, altele negociaza doar la fata locului ce si cum pot face.
Nu-ti ramane decat sa cauti ofertele lor, ca nu toate lucreaza la fel.
Daca te ajuta cu ceva, un mecanic slab iti ia 30-50 lei pe o constatare usoara, vreo 100-150 lei daca il iei cu tine in targ, cateva ore. Un mecanic cu recomandari, i-a luat unui prieten 100 euro pentru o deplasare la 200km, pentru a alege impreuna o masina din targ.

| RzV28 a răspuns:

Depinde de localitate si de performantele din service. Eu unul am dat 50 de lei pentru verificarea pe calculator la erori, in rest s-a uitat din ochi la restul masinii si omul de treaba mi-a spus intre 4 ochi fara sa auda proprietarul ce probleme are masina si daca merita sau nu sa o iau. Cred ca cel mai important e ce probleme iti spune ca are si daca merita sau nu sa o cumperi.

| Florin458 a răspuns:

100-150 ron depinde de service, mecanic, locatie.

| Iunix explică (pentru Florin458):

Se oferă și o chitanță ceva? în care să scrie clar ce s-a verificat și ce probleme au fost găsite? Astfel încât dacă apare o problemă peste o săptămână la o componentă pe care mecanicu a verificat-o și a zis că e bună să pot face ceva. Adică să nu fie mână-n mână cu vânzătoru.

| Florin458 a răspuns (pentru Iunix):

Solicita o adeverinta ceva prin care sa mentioneze data,ora,numele lui, service si ca a efectuat revizia, eventual sa constate neregulile si sa le mentioneze, apoi semnatura si asa esti sigur ca nu poate face manevre, desi intr-o saptamana poate ceda ceva ce nu se observa la revizie.Trebuie sa discuti cu el situatia.

Întrebări similare