Solicita o adeverinta ceva prin care sa mentioneze data,ora,numele lui, service si ca a efectuat revizia, eventual sa constate neregulile si sa le mentioneze, apoi semnatura si asa esti sigur ca nu poate face manevre, desi intr-o saptamana poate ceda ceva ce nu se observa la revizie.Trebuie sa discuti cu el situatia.
Depinde de localitate si de performantele din service. Eu unul am dat 50 de lei pentru verificarea pe calculator la erori, in rest s-a uitat din ochi la restul masinii si omul de treaba mi-a spus intre 4 ochi fara sa auda proprietarul ce probleme are masina si daca merita sau nu sa o iau. Cred ca cel mai important e ce probleme iti spune ca are si daca merita sau nu sa o cumperi.
In functie de service (de aparatura, cerinte si preturile de referinta), fiecare service va avea pretul sau.
Multe service-uri au pachete speciale de verificari, altele negociaza doar la fata locului ce si cum pot face.
Nu-ti ramane decat sa cauti ofertele lor, ca nu toate lucreaza la fel.
Daca te ajuta cu ceva, un mecanic slab iti ia 30-50 lei pe o constatare usoara, vreo 100-150 lei daca il iei cu tine in targ, cateva ore. Un mecanic cu recomandari, i-a luat unui prieten 100 euro pentru o deplasare la 200km, pentru a alege impreuna o masina din targ.