| pocandpoc a întrebat:

Cat ma costa sa fac I.t.p la un Passat din 87, daca e sa il faca pe naspa! FUnda

8 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Ultima dată când am făcut o mașină pe nașpa, m-a costat 100 de lei taxa de itp, 50 de lei taxa pentru revenire și 50 de lei șpaga ca să nu o mai pună pe rampă și la revenire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai un itp "naspa" poate sa te coste si viata la un moment dat

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca e sa-l faci pe naspa inseamna ca deja cunosti pe cineva si deci stii si pretul. Daca n-ai nicio pila nimeni nu-ti face ITP-ul pe naspa fiindca risca puscaria.

| AgathaRo a răspuns:

+50 lei in plus. Dar daca il faci pe naspa sa ii zici inainte sa ajungi in hala/garaj la verificare. Daca are un supra control de rar, te costa mai mult. Piese, factura service, reverificare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa doar daca nu ies gazele si costa 150 de ron.
Daca ai pivoti frane capete de bara defecte, cauciucuri necorespunzatoare te trimite sa le rezolvi.

| MirceaRadu21 a răspuns:

Eu am dat 200 lei.adica nu mai iti face toate testele la masina mie mi-a facut doar noxele, frana directie si poze.de obicei trebuie sa nu fie ceva in regula si sa remediezi.

| mgtow a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Eu am intalnit persoane care au platit 65 de lei pana la 130 de lei. Media fiind cea spusa inainte. Aici poti gasi mai multe informatii: http://www.itp-automoto.ro/Intrebari-Frecvente-ITP

| mgtow a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Si cei de la ITP mai fac cate o gafa si va ia mai multi bani, incepand de la 100 ron pana a 180 ron e pretul impus de lege.

Întrebări similare