Problema nu este kilometri parcurși, ci dacă are carnetul de service auto la zi. Dacă a avut parte de un stil de conducere agresiv, câți proprietaru.
Poate avea un milion de kilometri, dacă a fost îngrijită corespunzător, merge în continuare. Dacă, nu, nu!
Poti sa vorbesti cu cineva sa-i dea inapoi daca ti se par multi, costa doar 100 de lei.
Asa poate afli si cati are originali.
Aum depinde si de la ce persoana l-ai cumparat ce stil de conducere a avut si poti vedea pe cartea de service a autovehiculului ce piese a schimbat persoana respectiva.Motorul diesel daca este intretinut duce 500000-600000 Km.
Cand iei o masina, indiferent de numarul de KM e lotarie.Depinde cum a fost condusa, intretinuta, etc. Daca o alegi bine nu ar trebui sa ai probleme. Eu am Seat exeo ce trece de 200. 000km in zilele acestea si inca nu am probleme cu el de 10. 000km. Acele motoare de 2.0 au o problema specifica cu lantul de distributie care se rupe ( prost facut din fabrica ). Dupa mine, imediat ce ti-ai luat masina sa il schimbi.Am un coleg ce si-o luat seria 5 2012 cu acest motor si l-o schimbat sa fie sigur ca nu i se rupe. Cauta pe google N47 lant de distributie si o sa te convingi.
Da, stiam de problema asta, dar ma gandeam ca la modelul nou e rezolvata problema