| George1337 a întrebat:

Caut un pick up in doua locuri sa o tin si autoutilitara si masina de oras. Ceva sugestii?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Incepand cu o Dacie 1305 la 500 de euro si pana la masini peste 10. 000euro, sunt foarte multe variante.
Asa ca, bugetul ar fi important.

| JicaContra a răspuns:

Nu prea stiu cum sa bagi o masina intr-un aparat cu disc-uri
dar uite aici
https://www.emag.ro/search/pick+up?ref=similar_search_top_4

| George1337 explică (pentru JicaContra):

Ce. de ce ar fi o intrebare despre un pick up de ascultat vinyluri in sectiunea de auto si moto? Ma refeream la pick up la ma masini

| George1337 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

10mii Euro.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru George1337):

Vrei ceva puternic, spre off-road, sau o conserva care sa te serveasca exclusiv pe asfalt?
Conserva de carat greutati banale ar fi asta
https://www.autovit.ro/anunt/dacia-pick-up-ID7Gygyk.html#a2fa0c4902

Dar poate esti interesat de cele mai solide, cum ar fi Nissan Navara, ori Mitsubishi L200.
Ceva intermediar intre cele doua nu prea stiu, poate un Isuzu, dar mi se pare ca sunt slabute la capitolul sasiu, adica flambeaza in mers, cel putin la off-road.
Volkswagen Amarok e slab calitativ, bate vantul in el si rugineste de-l ia naiba. Pare mai slab decat Isuzu.

| George1337 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mersi! Ma referam la ce ai spus in partea a doua, trebuia sa spun in intrebare jeep pick up. De Nissan Navara si L200-le stiam, sunt destul de populare, ma gandeam ca poate primesc si alte sugestii. Si daca ai putea sa ma ajuti cu inca o intrebare. Nu prea stiu cam cum e consumul la masinile astea, am condus doar berline, masini normale. Cam care este consumul la un Navara de cu motor 2.0-2.5 disel?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru George1337):

Nu am nici eu experienta prea mare cu ele; dupa ce ti-am scris, mi-am amintit ca am lucrat la cateva Toyote, si par foarte bine facute.
Modelele cu care am lucrat eu erau din anii 90, maxim 2000, si nu aveau rugina.
Nu am idee ce consumuri practica motoarele alea, sincer eu nu stiu sigur cat consuma masina mea.