| Cristi_Cryss_1997 a întrebat:

Ce acte trebuie sa fac pentru a circula pe drumurile publice? rovinieta si mai ce? ma refer toate actele happy dau funda

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe langa permisul tau de conducere ai nevoie de o masina inmatriculata care sa aiba certificatul de inmatriculare, RCA valabil, ITP valabil si in caz ca vrei sa circuli in afara oraselor rovigneta.

PS Nu il lua in seama pe soferache... nu ai nevoie de nicio fisa tip se da mare sofer pe aici pe site dar nu cred ca are nici permis

5 răspunsuri:
| legolas007 a răspuns:

Rar,itp,asigurare,rovinieta,sa platesti taxa de timbru daca e cazu, sa inscrii masina, sa o treci la impozit

| mgtow a răspuns:

Asigurarea RCA, talonul masinii, rovinieta la zi sau luna, an platita, permisul de conducere si fisa itp.

| Cristi_Cryss_1997 explică (pentru mgtow):

Talonul este certificatul de inmatriculare? rovinieta de unde pot sa o platesc si fisa tip?

| mgtow a răspuns (pentru Cristi_Cryss_1997):

Talonul e o hartie unde vin toate datele masinii nr de sasiu date tehnice, motorizare, etc. Rovinieta o poti cumpara online sau de la benzinarii, posta iar fisa itp tio da dupa ce faci inspectia ITP dar daca e masina la mana 2ª trebuie sa tio dea fostul proprietar

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru suntserios):

Depinde in ce interes folosesti masina. Daca o folosesti in interes personal, n-ai nevoie de fisa tip. Daca o folosesti in interes de serviciu si masina este inmatriculata pe persoana juridica atunci legea te obliga sa tii dupa tine o fisa tip care sa ateste faptul ca masina ti-a fost data in folosinta tie de catre conducatorul unitatii. Numai ca sofer se refera la fisa de la ITP despre care trebuie sa mai citesc in lege pen'ca nici eu nu stiu in ce masura esti obligat sa o porti dupa tine.