| Narcisssssss a întrebat:

Ce ai face cu o Dacia?

Răspuns Câştigător
| hummmer a răspuns:

Aş folosi-o ca pe orice maşină.

12 răspunsuri:
| al3x955 a răspuns:

Cred ca te referi la Dacia 1300-1310, pai o poti folosi ca pe orice masina, doar ca putin mai neglijent, adica sa te plimbi pe strazile pline de gropi cu 60-70 km/h in timp ce alti merg cu 10 km/h laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As obtine 700 ron pe ea la fier vechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacia sa stii ca e facuta sa reziste.Cine are tupeul sa intre pe ulite mai desfundate la tara sau pe strazi nepavate? Dacia e facuta cu cap.a uitam intr-o zi, au venit copii unui vecin din vest cu o masina, si au lasat-o la asfalt pentru ca masina avea puntea joasa si nu putea intra. Asta e.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le as indoi tabla la toti dobitocii care nu dau prioritate sau schimba benzile fara sa se asigure

| ombladon a răspuns (pentru anonim_4396):

Isi permit sa intre deoarece cu 500 lei cumpara alta, in schimb sa schimbi toate bucsele la o masina mai scumpa, te costa mult mai mult...

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Depinde de model, ca sunt mai multe modele, destinate pentru utilizari diferite (inclusiv carat marfa)

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru suntserios):

Cred ca si eu as face la fel. Si as zgaria si toate masinile parcate neregulamentar care blocheaza vizibilitatea (ca bonus)

| andrei1237 a răspuns:

M-as plimba prin oras cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

laughing Tare.Ai dreptate.Multi isi cumpara cu 500 de eur cum spunea si omblandon, masini foarte proaste, si in doua luni sau mai putin obtin si permisul de sofer fara pic de cunostinte in ale circulatiei.Da merita sa le indoi tabla aia un pic.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ombladon):

Da ai dreptate si-o schimba din nou rapid cu 500 de eur, dar numai forma frumoasa de masinile alea. A venit si fratemiu din Germania cu o rabla, a luat-o numai cu 550 de eur dar inapoi nu a mai rezistat sa plece. Si acuma sta in curte cu rotile sparte.LOL.

| OnuOnulică a răspuns:

Aș reparao.

| google85 a răspuns:

I-as da-o lui taica-miu sa se invete cu ea sa conduca fara mari riscuri...