Taxi. joi a intrat un nene in mine cand eram cu motorul si m-a proiectat pe un parbriz. am mana si piciorul stang in ghips. ma plimb intr-o carja. misto sau ce? 50 de zile de robocop
Cineva care are motocicleta clar e pasionat de asa ceva si o va folosi de fiecare data cand are posibilitatea
Eu am mers cu ceva motoare, dar nu prea 'prinde' microbul la mine. Ma tot gandesc ca pe timp de vara ar fi frumos sa am un motor, dar dupa o serie de ganduri in contradictoriu, ajung la concluzia ca tot mai bine e pe 4 roti.
Cum au spus si ceilalti, tine de personalitate. Eu sunt mai fricos, dar totodata si teribilist. Ma sperie ideea sa fiu expus, intr-un trafic unde mi-e frica si cu masina de greselile celorlalti.
In plus, economia pe doua roti versus masina mi se pare un mit. La mersul meu, pe motor cred ca m-as apropia de consumul unei masini, si mi-as agrava si reumatismul. Deci, nu merita.
Mai bine inca o masina, la bani e tot aia
Depinde de felul tău de a fi. Dacă îţi doreşti mai multă "adrenalină" atunci alegi motocicleta. Dacă vrei ceva mai "chill" alegi maşina. Eu aş alege maşina. Depinde de preferinţele fiecăruia.
cosmindrx25 întreabă: