| magma8 a întrebat:

Ce as putea face in legatura cu masina cumparata daca nu e pe numele meu?
Tata mi-a cumparat un Opel Vectra B din 96' la mana doua/a treia pentru a ma invata pe el, a costat 400 Euro.Recent am observat ca de luna viitoare se baga o lege noua si as putea fi amendat/sau sa imi ia talonul.M-am interesat si vad ca e cancer de birocratie si cred ca e mai bine s-o vand.Acum, daca o vand ar putea sa-mi scot banii+banii de reparatie avand in vedere legea noua? Adica ar cumpara-o cineva stiind de legea asta, gen unul pe care nu-l intereseaza legea?
Masina am cumparat-o de la pers. 1, care a facut contract vanzare-cumparare cu pers. 2.Masina e pe numele pers. 3, tot ce e pe numele meu este RCA-ul.Rovinieta este platita pana la sf. lunii urmatoare, iar R.A.R.-ul este pana anul viitor.Cum am mai zis masina este doar de practica, dar n-ar fi rau sa-mi scot banii pe ea.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Vinde-o oricând, 400 Eu iei pe ea și dacă o dai pentru piese. Trage de ea cât e posibil legal și apoi spune-i: PA.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt extrem de curios cum ai facut RCA pe numele tau daca masina e pe numele altcuiva?
Si RAR ul este valabil pana cand scoti masina din circulatie din tara. Poate ITP e valabil pana la anul.

Nu vad de ce nu o inscrii pe numele tau, nu mai exista nicio taxa

| magma8 explică (pentru suntserios):

1. Habar n-am, am fost simplu la cineva care face RCA si am facut imd, fara vreo mita)162 RON, RCA-ul anterior o fost 156 RON. 2. Da am gresit, despre ITP este vorba, in aprile anul viitor.3.Pai decat sa innebunesc de acte, birocratie si drumuri din cauza unei masini de 400 Euro mai bine o vand https://www.4tuning.ro/......31956.html