anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce brand de mașini ai dori să fie importat și în Europa?
Eu aș dori unul chinezesc/ indian sau rus! Cu toate că respectivele mașini nu sunt sigure, costă 50% din prețul unei mașini din aceeasși clasă. Fiabilă să fie. Există din cunoștiințele mele în Rusia, Lada, la prețul de 4000 euro net. În Romînia un Dacia Logan costă dublu.
Deasemenea ar fi o piață mult mai diversă și nu toate mașinile chinezești și indiene sunt nefiabile și periculoase. De exemplu Jaguar-Land Rover este sub stăpînire indiana, Lotus asemenea, Ssang-Yong, Volvo și compania de taxiuri din Anglia, sub chinezească. Inclusiv chinezii cumpără acțiuni la Daimler (Mercedes-Benz).
Oricum, toate brandurile să se vîndă în Romînia că romînul tot Golf TDI v-a cumpăra.

PS:
Cadillac și Corvette/ Camaro se pot cumpăra din showroom în Europa!
Eu dacă aș avea banii pentru un C Class, cu siguranță aș comanda un ATS. Poate și pentru că sunt individualist și nu vreau să stau la semafor langa 10 mașini de aceeași culoare, brand și model.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Noi romanii de rand nu prea avem posibilitati financiare cum au ceilalti europeni care pot sa isi ia o masina noua o data la doi ani -sau si mai des.
Iar daca o masina nu e sigura, mai bine merg pe jos sau cu caruta decat sa ma trezesc intr-un sant, pom, stalp sau altceva; sau mai rau: sa nu ma mai trezesc deloc.
Nu sunt nici adeptul lucrurilor ieftine dar de o calitate inferioara.
Decat un logan nou, mai bine un volskwagen sau opel din 2001 care costa si mai putin si este si mai bun. Acestea de pe urma sunt mai bine antifonate, sunt mai fiabile si nu consuma prea mult. Or mai fi altele, dar astea sunt mai accesibile totodata si la piese.

3 răspunsuri:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns (pentru anonimg):

Mai studiaza si pe cel caruia ii raspunzi.Sa vezi daca ai cui te adresa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Cred că face praf o mașină din 2001 Loganul...rolling on the floor

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Si o face praf chiar bine. Pai de curand am mers intr-un logan nou. Calitatea unui opel din 2001 este cu mult mai buna decat a loganului. Usile loganului se inchid la fel cum se inchidea pe vremuri usile de la tara de la bunici; cand deschizi portbagajul trebuie sa te tii bine la el ca ai impresia ca sare de acolo. Consumul ce e bun la el, si faptul ca se gasesc piese de schimb pe toate drumurile. Dar ar fi fost culmea ca sa nu se gaseasca. Loganul nu-si merita pretul nici pe departe.